2 vinnare och nya tävlingar

Nu har jag två  i den fina tävlingen i samarbete med Bromma Cosmetique.

Vinnaren av den kemiska peelingen blev den här tjejen, stort grattis maila  namn och telefonnummer till dianasdrommar@spray.se.

 

Och vinnaren av Dermaceutic creme – Serum C25 blev den här tjejen, grattis maila namn och adress till dianasdrommar@spray.

Stort tack till tjejerna på Bromma cosmetique för en fantastisk tävling och till Jenny på Luxoro för en underbar behandling min hy strålar.

Om ni gillar Bromma Cosmetique på facebook så väntar överraskning och rabatt vid första behandlingen.

Ni missar väl inte mina 2 tävlingar nu i samarbete med Chokaldfabriken här och Middagsfrid här.

Ha en härlig onsdag!

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Men wiiiiieeee vilket uuuuuuuunderbart uppvaknande denna morgon:)))!!!!! Tack snällla Diana, vad himla glad jag blir, tuuuuuuusen tack!!!! Vilken lycka att vinna!! Hoppas bli supersnygg nu – har aldrig haft en sådan lyxig produkt förut:)))))

    Mailar dig min adress så snart jag kommer hem från jobbet i eftermiddag!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar i mängder!

    /Aka

  2. Hej D !
    Önskar Dig en härlig onsdag på jobbet, ska strax sätta mig på den fårskinnsprydda cykelsadeln med mycket möda och stort besvär, aajjjj för att åka iväg och handla dagens fisk. I eftermiddag blir det nytt blogginlägg, har legat i 2 dagar Nu när jag kommifr hem ifr jobbet. Många kramar till Sth .o Dig så klart Finaste Bloggvännen Mia

  3. Här var det tävlingar på löpande band. : )
    Kul med bio. Jag skulle sett Tingeling med tjejerna på torsdagen innan höstlovet men då hade den inte haft premiär än så det får bli nu snart istället. Finns mycket att göra nu! : )

    ha en toppen dag!
    kram Kia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *