The Change-up

Igår såg jag en rolig film med äldsta sonen.

Så mysigt när killarna är så stora att man kan titta på filmer tillsammans som båda gillar och det här var en sådan.

Vi skrattade hela filmen igenom.

Handling:

Här får vi följa två bästa vänner som lever väldigt olika liv. Och de båda önskar att de hade den andra vännens liv och som av en tillfällighet stöter de på en magisk fontän som fixar det åt dem. Men de inser snabbt att allt kanske inte är så bra som de tror…..

Filmen bjuder på många skratt och galna upptåg.

Av mig och sonen får den 4 .

Har ni sett nån bra film på länge?

Missa inte att tävla om en goodiebag från Björn Borg här och

en fin klocka från Green Gate här

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Så mysigt att se film tillsammans.
  Mina barn är ju fortfarande ganska små men jag brukar ändå uppskatta deras filmval. Sist såg vi Bilar 2 tillsammans, dock inte lika bra som ettan.
  Kram.

 2. Tack för filmtips, uppskattas mycket, älskar att se på film så då ska jag lägga den på min filmlista:) kram Nilla

 3. Tack för filmtipset. Det blir ju lättare och lättare att hitta filmer som alla kan tänka sig att se. Jag har ju tonårsbarn så det brukar gå ganska bra. Även om grabbarna i familjen knorrar lite när dottern och jag väljer en romantisk komedi 😉
  Kram

 4. Oh, den ska vi lägga upp på vår Love film lista! 🙂 Vi får hem 2-3 filmer i veckan..

  Älskar också strawberry daiquri! mhhh, länge sen nu.
  Din ananas paj såg galet smarrig ut! :p

  Härlig dag på dig!
  kram Tess

 5. Den har faktiskt vi också sett för inte så länge sen. Gick hem i den här familjen också 🙂 Annars är det dottern och jag som delar intresset för Twilight-filmerna…. Och varje gång jag skriver det känner jag mig som en väldigt patetisk, snart 40-årig morsa… Men det är sant! 🙂

  Kramar Kicki

 6. Kul att få se film tillsammans 🙂
  Men tyvärr är jag ingen som tittar speciellt mycket på tv!
  Men filmtips är alltid välkommet 🙂
  Kramen på dig♥

 7. Ja såg faktiskt en svensk film kyss mig hette den 🙂 lite ovanlig men bra skådisar 🙂 ha en fin dag kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *