Vinn ett bokpaket lucka 23

Dags för lite hårda klappar igen.

Gillar du att baka och gå på spa, då är det här tävlingen för dig…

Nu ska två av er få chansen att vinna årets bok från Hela Sverige Bakar . BAKBOKEN av Alexandra Larsson.

Alexandra Larsson bakboken

En härlig blandning med söta småkakor, rejäla bullar, nyttig rawfood-tårta och lyxiga desserter.

Jag gillar att hon blandar onyttiga bakverk till nyttiga rawfood bakverk.

Några av de recept jag ser mest fram emot att baka är Hemlig kladdkaka och raw food chokladbollar.

Bakboken

Citron kladdkakan har blivit en riktig favorit här hemma.

Fina bilder och att boken är personlig gör den till en given plats på bak/kokboks hyllan i köket.

Jag har alltså 2 att tävla ut, för att ha chansen att vinna ska du:

1, Motivera varför du ska vinna Bakboken

Sen har jag en bok för Spa fantasten nämligen boken SPA SWEDEN

2015 års upplaga av EatSweden Stockholm SPA bjuder in dig och en gäst till Sturebadet City, Luxury Spa Reisen, Roslags Spa, Sparadiset, Sturebadet Marina Tower, Njuta Spa & Klinik, Sturebadet Haga och Nynäs Havsbad.

Några av dessa har jag besökt men besöker gärna igen och vissa ser jag mycket fram emot att utforska.

I fjol instiftades EatCare och 10 kr per såld bok till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

För att ha chansen att vinna denna ska ni:

1, Motivera varför ni ska vinna.

Tävlingen håller på tom nästa tisdag!

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Jag missade inte ett avsnitt av Hela Sverige Bakar och skulle bli superglad om jag fick vinna Alexandras bok

 2. Jag skulle verkligen vilja vinna bakboken för att jag älskar att baka och skulle behöva mycket nya, goda recept. Så denna boken skulle vara perfekt 🙂

  Håller tummarna och hoppas på tur! 🙂

 3. Åh, jag älskar att baka,
  så en bakbok hade varit kul och få, ny och härlig inspiration skulle man hitta då
  till något sött och gott, de hade ju varit flott! 🙂

  Hoppas så på tur.
  God jul! 🙂

 4. Hej och God Jul Diana!

  Jag har aldrig tur men är man inte med kan man inte vinna….

  1. Bakboken vill jag gärna vinna eftersom jag inte är någon bakmor. Min son önskar sig en mamma som bakar.

  2. SPA vill jag vinna eftersom det är precis just vad som skulle göra mig gott.

  Kram

 5. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det här fantastiska priset då jag verkligen älskar god mat och att njuta på SPA. Det är dock bägge två något jag gör alldeles för sällan, då det oftast till vardags blir tråkig husmanskost och SPA inte är något man kommer i väg på som ensamstående även om lusten och viljan verkligen finns där.

  Kram Sanna

 6. Den där bakboken tittade jag precis på idag på ica maxi! Jag älskar att baka och det hade varit kul att ha en sån fin bok. Citronkladdkakan har jag hört mycket gott om men aldrig testat.

 7. I dagens tävling är det en rolig sak,
  jag skulle gärna vinna den om bak.

  Ett program jag blev glad att jag hittat,
  varje vecka jag glatt tittat.

  Lätt att hamna i samma mönster,
  men denna bok kan öppna nya fönster.

  Alltid kul med ny inspiration,
  göra en kladdkaka med citron.

  God jul!

 8. Åhhh. Jag följde ”Hela Sverige bakar” som en tok ♡ & jag skulle bli helt glad om denna bok fick bo i mitt kök 🙂 barna & jag har precis kommit in i en bakverk period. Vad vore de inte perfekt med denna bok & få helt fantastiska recept här hemma ♡

 9. Bakboken av Alexandra är en storfavorit önskan att få för jag har följt alla Hela Sverige bakar och jag har hela tiden hoppats att Alexandra ska vinna för hon är en fantastisk kvinna.

  Hon har ett leende som gör att jag ler och hon är sig själv och ger massor av inspiration.Jag tror att detta teveprogrammet har uppskattas av både av den yngre generationen kring 20 åringar och jag som är i mitten i livet och en äldre generation.

  Göd Jul önskar jag dig. Mycket frid och mycket ro hör Julen till Kram <3

 10. Jag missade inte ett avsnitt av Hela Sverige Bakar och skulle bli superglad om jag fick vinna Alexandras bok. Min favorit i hela Sverige bakar var just Alexandra.

 11. Åhhh….jag älskar att baka och till hjälp i köket har min alldeles egna lilla sockerbagare (min kille Joel på 7 år). I köket har vi i jul stökat och vi hoppas få fortsätta med det men känner att vi behöver lite ny inspiration. Citron är en favorit så citronkladdkakan är säkert alldeles underbar……Håller tummar och Tår, att jag Alexandras bakbok med turen Får 😉 Jag skulle blir Sååå….GLAD!!!!

 12. Två av mina största intressen, att baka och att ta hand om mig själv <3 Det vore ljuvligt att kicka igång nya året med det man tycker om <3 God fortsättning, kram <3

 13. Jag behöver helt enkelt lite nya recept, därför hade det varit kul att vinna.

  God fortsättning!

 14. Jag hade blivit överlycklig över spaboken! Jag bara älskar spa! Det är något speciellt med lugnet, känslan av att skämma bort sig själv, dofterna och den mysiga stämningen. Tyvärr blir det sällan för mig, har tyvärr inte riktigt möjligheten. Men – jag älskar det! 🙂

  Så, jag tycker att jag ska vinna för möjligheten att komma iväg och skämma bort mig själv lite. Som en kontrast som vardagen som ensamstående mamma. Och så är jag ju en boknörd också, så en vacker bok gör mig alltid glad!

  Kram Jennica

 15. Jag älskar bakprogram, bakbilder och att baka! Men jag skulle kunna behöva lite inspiration att bläddra i för nu har jag hamnat i en svacka med ”bara” vanliga kanelbullar och kolakakor. Hon var min favorit i programmet och det hade varit roligt att ha hennes inspirerande bok hemma i köket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *