Den här sillen vill jag absolut ha på midsommar buffen, min absoluta favorit om man gillar sill med lite sting i och enkel.
SNABB WASABISILL
1 burk löksill (à ca 500 g)
3 msk grovhackad persilja
1 1/2 dl crème fraiche
1 msk wasabi på tub
1 1/2 tsk färskpressad citronjuice
Häll av sillen i en sil.
Mixa persiljan med 1⁄2 dl av crème fraichen (för 6 portioner) med stavmixer.
Rör ihop detta med resterande crème fraiche, wasabi och citronjuice.
Blanda ner sillen med lök och kryddor.
Ställ i kylen fram till servering.
Vilken är er favorit sill?
Kram Diana
Wasabisill! Tack för inspo!
Jag älskar citronsill!
Kram Jenny
Men mums, lät gott kram Mia
Mums, detta recept sparar jag i min matmapp,
Det lät gott!
Jag har flera favoriter. Barnsligt förtjust i sill och annan fisk på buffébordet!
Kram/Maria
Låter som en spännande smak av sill. Tack för tips. Kram Anette