CHAMPAGNEPROVNING MED GULDKULA PÅ WEDHOLMS FISK

Förra fredagen var jag på en mycket trevlig lunch på Wedholms Fisk tillsammans med Lina.

Guldkula bjöd in till trerätterslunch med Champagneprovning,

Jag fick smak för den när jag fyllde 50 och fick en flaska i present,sen dess har den hamnat i mitt glas många gånger,dessutom är den mycket  prisvärd utan att man har tummat på kvaliten.

På plats fanns även grundaren Håkan Guldkula själv, samt Fabien Henry från Champagne, som är den som producerar Guldkulas champagne.

Jag dricker oftast champagne före maten med goda tilltugg och har aldrig tänkt på att det faktiskt passar bra till mat också.

Vi började med Guldkula Brut Reserve som faktiskt är min favorit,en prisvärd och mycket god champagne för endast 300 kronor på systembolaget.

Till förrätt serverades en Torsktartar med gravad citron, forellrom och kryddolja tillsammans med Guldkula White Gran Cru och Guldkula Green Eko.

Jisses,vilken perfekt smak kombo,både glas och tallrikar var renslickade och tomma.

Till varmrätt serverades en Pocherad Hälleflundra med sauterad spenat och en magiskt god champagnesås och till den drack vi Guldkula Premier Cru och deras senaste tillskott Guldkula Black.

Till dessert serverades Vaniljglass med varma hjortron till valfri sort av Guldkulas champagne och kaffe.

Rekommenderar absolut ett besök på Wedholms Fisk,härlig miljö,bra service och fantastisk mat och gillar ni champagne ja då måste ni prova Guldkula.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *