Kyckling är något som finns på bordet varje vecka hemma hos oss så när Kronfågel skulle presentera sina nyheter var jag förstås på plats.
Kronfågeln lanserar en helt ny produkt på marknaden som är slow cooked chiken ribs. Bara att plocka ur från kylen, lägga i en ungsform, hälla över den tillhörande glazen och in i ugnen i 20 min.
Gillades av hela familjen.
Goda även att lägga på grillen .
En annan nyhet är Minutstrimlorna, kycklingen är färdigskuren, så man slänger bara ner bitarna i en stekpanna och de är klara inom fem minuter. Enkelt och snabbt att servera till en grönsakswok. På bilden nedan är det en thai-wok med minutstrimlor, mums.
En annan nyhet är ekologisk kyckling, Kronfågel köpte upp Bosarpkyckling under 2014 och nu finns Bosarp under Kronfågels varumärke. Kycklingen är både ekologisk och KRAV-märkt. Kycklingarna är av rasen Rowan Ranger, de äter ekologiskt foder, har tillgång till utomhusvistelse och växer i minst 70 dagar, det gillas.
Hur tillagar ni helst kyckling?
Själv föredrar jag den på grillen.
Kram Diana
Grillad kycklingfilé är toppen men även en god ugnsrätt kan sitta fint. Kycklinglår tycker jag däremot inte om…
Kram från en som blev hungrig 😉
Kycklingribs låter mums kram Mia
Svår fråga! Jag gillar kyckling i alla former :-).
Idag blir det grillad!
Kram Malin
Jag vill helst laga min kyckling från grunden och gärna helgrilla den på roterande spett i ugnen. Massor av örter och kryddor och så där gyllenbrun. Mums….
Kram Mia
http://happyvardag.se/2015/08/25/nar-man-forbereder-sig-for-host/
Så mkt gott! Jag älskar verkligen kyckling!!!! Kramar