För ett tag sedan var jag på en mycket trevlig lunch i Rosendahls Trädgård som Hälsans Kök bjöd in till för att presentera sina nyheter.
Lina och jag redo att kasta oss över nyheterna.
De nya kylvarorna som kommer är schnitzel och nuggets och grillade filéer.
Nyheterna i frysdisken är bullar, schnitzel, nuggets och burgare.
Hälsans Kök har inlett ett spännande samarbete med matkreatören Linnea Johansson som var på plats och serverade oss helt fantastiska rätter, nästan jag kan bli vegetarian…jag som älskar kött!
Då fattar ni hur gott det var!
Min favoriträtt av det vi fick var : Pasta med grönkålspesto och krispiga kålchips, gah så gott.
Kommer förstås dela med mig av receptet.
Brukar ni äta vegetariskt?
Kram Diana
Mysigt& gott det var!!!! Kram!
Ser ut som ni fick mycket gott. Kött skulle jag kunna var utan men inte kyckling… Ha en fin helg, kram Suss
Mums, ska jag spana in kram Mia
På min arbetsplats finns det ett vegetarisk alternativ varje dag så det blir flera gånger i veckan. Vår köksmästare är mycket duktig och det ingår alltid en stor grönsaksbuffé! Det vegetariska lagas från grunden vilket gör stor skillnad!
Kram
Låter riktigt gott! Alldeles för dålig på att äta vegetarisk. Men vill så ska absolut kika in dessa
Kram