Jag älskar allt som har choklad i sig, speciellt i bakverk, hallonbrownies är en favorit nu när det finns färska hallon.
Hallonbrownies
Ca 24 stycken
150 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
¾ dl kakao
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 ½ dl vetemjöl
2–3 dl hallon
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smöret och resten av ingredienserna (förutom hallonen) i äggblandningen och rör ihop allt till en slät smet.
2. Rör försiktigt ner hallonen i smeten.
3. Häll smeten i en form, ca 22 x 32 cm klädd med bakplåtspapper.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 25–30 min. Låt den kallna helt innan du skär den i rutor.Jag gillar att ha dom lite kladdiga så brukar ha dom ca 20 min
Semestern närma sig med stormsteg så här hemma jobbar jag på att kurera en rejäl bihålsinflammation och bli frisk till resan.
Kram Diana
Mums så gott. Älskar choklad också. Tack för receptet.
Kram mamma c
Men vad gott kram
Mmm… så gott! Använde du färska eller frysta hallon? Krya på dig nu för till resan måste du vara frisk 😀
Kram
Så gott! Krya på dig kram.
Mums så gott!!!! Det måste jag testa att göra!!!! Perfekt att ha i frysen ju!!!! Kramar
Men va mumsigt 🙂 härligt med sommarbak 🙂 fin dag kram
Här blir man alltid sugen och frestad på något när man kikar in. Så gott det er ut. Ha en fin dag. Kram Annika
Mums vad gott! Älskar också choklad.
Hoppas att du kryar på dig.
Kram kram
Å, det låter gott. Choklad och hallon är ju en perfekt kombo. Kram.
Ser grymt gott ut! (Särskilt hallonen ;))