Igår var det presslunch hos Kronfågel då höstens nyheter på kycklingfronten presenterades.
Denna lunch brukar vara en av årets bästa då kocken Magnus Albrektsson är en mästare i köket. är en mästare på att laga spännande mat.
Trevlig sällskap Annelie och Jessica och god mat vad mer kan man behöva?
I höst lanseras kycklingkorvarna i tre nya varianter: Kyckling middagskorv, Kycklingwienerkorv och Kycklingprinskorv. Samtliga är korvar av svensk gårdskyckling med 72% kycklingkött.
Så goda alla tre, kycklingprinskorvarna kommer definitivt hamna på julbordet och middagskorven ska jag testa att göra en stroganoff på idag tillsammans med en annan spännande nyhet…
2 nyheter till kommer- kycklingkebab och Minutstrimlor och Minutfile i frysen. Kycklingkebaben är färdigstrimlad lårfile så bara att steka och stoppa i brödet tillsammans med grönsaker och vitlökssås, mums. Minutstrimlor fanns tidigare i kyldisken, men nu gör de även entré i frysdisken. Kycklingen är styckfryst, vilket gör att den går snabbt att tina när man har bråttom. Kycklingen behöver bara stekas i ca fem minuter .
Jag älskar kyckling och vi äter nog det minst 2 ggr i veckan så gissa om jag är glad för nyheterna och ska testa massa spännande recept med dessa.
Gillar ni kyckling?
Kram Diana
Mums!!! Vad gott! Synd jag inte kunde gå 🙁 kramar
Åh, vad gott , gillar kyckling kram
Vi äter ofta kyckling så dessa måste jag spana in kram
Kyckling är alltid ett mycket säkert kort 😀
Kram
Gott med kyckling!!! 🙂 Ser så gott ut. kram
Men åh va jag blev sugen på prinskorv 🙂 kram
Jag skulle kunna äta kyckling sju dagar i veckan. Så gott. Kram Anette
Mums vad gott! Måste jag testa! Kram
Fint inlägg och roligt att ses!! kram