Linas barnkasse

Ordningen återställd och Linas barnkasse is in da house igen.

Skönt tycker mamman i familjen, att slippa tänka ut den där snabba nyttiga vardagsmaten som ska vara färdig på sisådär en kvart.

Igår valde E  Korvstroganoff med oregano och äpple och morots sallad.

Kul när man har en medhjälpare i köket tycker jag.

Att det sen blir lite stökigt det får man räkna med…

Och så fick jag lära mig något nytt…barnen gillar visst rivna morötter…jaja alltid lär man sig något nytt!

Vad lagar ni för mat på vardagarna?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Godmorgon =) Hört mycket gott om dessa matkassar, får se, en dag kanske jag testar den med. Smidigt att slippa fundera på mat var dag i alla fall!
  Kram och ha en toppen dag!

 2. Klart smidigare och slippa bestämma middagen varje dag men jag hade helst sluppit att laga den oxå 🙂
  Vad bra att du får hjälp i köket!
  Kram Suss

 3. jag försöker variera mig – men allas favorit just nu är faktiskt torskrygg så det blir det en dag i veckan !!
  Annars nån gryta, köttfärssås, tacos, osv…
  Kram

 4. Å det varierar jättemycket.. en period blev det jättemycket köttfärsrätter – så nu nästan vägrar jag att äta det.. Varit inne på att testa nån matkasse nu för att få lite mer inspiration.. 😉

 5. Lagar ofta potatis i ugn, till det blir det färsk lax eller kycklingfilé, med feta eller haloumisallad. Carbonara och laxpasta blir det en del av också. Nachotallrik om vi har bråttom. Ingen av bartnen gillar korv, så det blir det inte så ofta, men isf korvstroganoff. Kött blir det till helgen. Köpte en oxfilé igår, som antagligen hamnar på någon bruchetta med kantareller, ruccola, parmesan,tomater mm. Älskar att laga mat 🙂 Kram

 6. Korv stroganoff gillar jag men inte barnen, konstigt va?
  Jag försöker variera maten mellan fågel, fisk, kött och vegetariskt. MINST en gång i veckan äter vi helt vegetariskt, helst oftare.

 7. Hej! Vad kul att du titta in till mig och lämna en liten kommentar. Alltid kul med nya bekantskaper och därmed nya bloggare. Här i Melbourne har vi inga ”matkassar” att beställa hem. Fast jag gillar iden. Mannen och jag brukar slänga ihop en meny på söndagen för kommande vecka allt eftersom hur den ser ut och vika aktiviteter det är och vem som ta vilket barn till vad. Sedan blir det en shoppinglista som jag och minstingen inhandlar på måndagen. Därefter fyller vi på med mjölk och frukt & grönt mot slutet av veckan. Ibalnd går det bättre med planeringen och ibland sämre 😉
  Tjingeling!
  Anette 🙂

 8. Tycker du att barnkassen räcker, ni som ändå är fem stycken ”fullt ätande” personer i familjen? För oss fem stycken, varav en liten kille på knappt två år, så räcker inte maten till oftast. Det är lite synd för jag gillar verkligen konceptet massor. Ska ha kvar det ännu ett tag, för det är ju så bekvämt trots allt. Men ju mer lilleman äter så tror jag inte att det kommer funka för oss i längden … Därför undrar jag hur det kan räcka till er med FYRA killar/karlar i familjen 😉

  kram

 9. Visst är det helt underbart med Linas barnkasse! Vi var helnöjda när vi vann en månad av Lina hos dig!
  Måste nog ha det i höst igen för jag kan inte tänka vardagsmat! det blir alldeles för mycket pasta här!
  Kram helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *