Därproducerad glass och bloggdate

Igår hade jag en mycket trevlig lunchdate med den här tjejen och fick äntligen min efterlängtade glass.

Angela och jag lärde känna varandra när vi båda bloggade på Amelia och har försökt att få till en träff sedan dess, men så startade Angela glassfabrik och fick fullt upp men nu äntligen fick vi till det.

Ni kan läsa  mer om Mormor Magdas därproducerade glass här.

Såklart delade jag med mig av den goda glassen till tjejerna på jobbet som gav den högsta betyg, dom fick testa läckra lakrits och banan och chokladglass.

Jag har gömt 2 bägare långt in i frysen och tänker ta fram dom nån mörk natt när ingen annan är vaken…

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Jag brukar inte äta glass så ofta, men när jag äter det så får det allt bli riktigt goda sorter. De där verkar ljuvliga och skulle säkert kunna bli en favorit här 🙂 Lakrits i alla dess former är bara så gott! Ha det gott!

  2. Angela kommer jag ihåg, har hon startat sin glassfabrik nu – hur går det för henne? Jag vill oxå åka dit nästa gång jag är i Sverige!
    Låter som en jätterolig dag, va kul! Allt som involverar glass är ju kul oxå. Hehe.
    kram och ha en bra dag

  3. Ser gott ut!! Häftigt att starta sin egen glassfabrik! Och perfekt att ha god glass gömd i frysen att ta fram när man som bäst behöver den!;-) Ha en fin dag fina!! Kram!

  4. Men åh så roligt att du har träffat Angela!! Jag älskar hennes glass. Jag ska också på bloggdejt om knappt två veckor och då ska vi luncha på Urban Deli där de säljer Mormor Magdas Därproducerade glass, mums!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *