Personal shopper i Nacka Forum

Igår var jag i Nacka Forum  för att hämta ut min vinst i form av ett presentkort och möte med en personal shopper  som jag vann hos fina Liniz.

Jag har länge varit nyfiken på att testa en personal shopper så förväntningarna var höga.

Klockan 13:30 hade jag date med Carolina vid informationsdisken och fick även mitt presentkort som jag hade vunnit.

Vi satte oss ner och tog en kaffe och jag fick fylla i en kundanalys.

Jag frågade Karolina om hon kunde gissa vilket mitt favoritmärke var (jag ville ju liksom testa henne lite) och hon gissade rätt trots att jag inte hade något på mig från Odd Molly, bra jobbat Karolina.

Jag var på jakt efter en klänning och en bh i första hand, en klassiks klänning, som man kan packa lätt i en resväska, inte blir skrynklig, kan ha till både fest och vardags och som man slipper stryka…ja ni hör kraven var många!

Så började jakten på den perfekta klänningen….

Vi hann med att besöka Esprit, Jackie, Change, Lindex, Newhouse och Åhlens.

Svettigt värre men kul och det kändes som att vara ute och shoppa med en väninna som gillar shopping lika mycket som mig.

Och till slut fann vi den perfekta klänningen men den får ni se på nyårsdagen….

Kan absolut rekommendera att testa en personal shopper fick många nya roliga ideer till hur jag kunde förnya mig, jag hade bara velat ha mer tid med Karolina 1,5 timme var alldeles för lite så drömmen vore en heldag med en personal shopper och bli klädd från topp till tå.

Nacka Forum är det första köpcentrumet i Norden som har uppnått en fyrstjärnig kvalitetsmärkning och ett av Sveriges största köpcentrum, utbudet är enormt och servicen var toppen så ett besök där rekommenderar jag absolut.

Skulle ni vilja testa en personal shopper?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Då jag är apa-kass på att shoppa finkläder åt mig så vore en Personal shopper perfekt. Handlar annars bara basplagg och då går man bara in, vet vart kläderna finns, tar det man ska ha och så går man!

  En date med personal shopper vore superkul!

  kramar

 2. Sj’älvklart! Det hade varit superkul med en personal shopper! Kul att få lite tips och råd från experter! Ha en go lördag!

 3. Skulle vara spännande att få ”testa” personal shopper. Själv är jag inte mycket för shopping och skulle behöva inspiration till nya stilar. 🙂

 4. Det var da en kæmpe fin gave at vinde, det må ha´ været en ganske spændende oplevelse 🙂 At bruge nogle timer sammen med en professionel shopper!! Det gad jeg godt engang 🙂 Glæder mig til at se dit fine nytårs dress Kram

 5. Wow vilken rolig vinst! Sen att det klickar är ju ett måste! Vet inte om jag skulle vilja ha en personalshopper! Jag är en individualist och vet vad jag vill ha 🙂 Men det skulle faktiskt vara ett roligt jobb!!

  Ska bli spännande att få se resultatet!
  KRAMAR Anna

 6. Ja, det hade varit superduper kul att testa. Vilket lyxigt jobb att ha, shoppa hela dagarna för andras pengar plus att göra personerna glada och nöjda. Ska bli spännande att se vad ni kom fram till ….. Kram Anette

 7. Personal shopper verkar ju skitkul, framför allt att man får tips som man själv inte alls tänker på. Den klänningen som du köpte till nyår, hade du köpt den även om inte hon hade varit med? Tyckte du att hon fick dig att titta på kläder som du kanske inte hade tittat på annars?
  Kram

 8. Kul grej! Men jag hade aldrig klarat av att ha hennes jobb, fem minuter i klädaffärer räcker för min del. 🙂

 9. Vilken rolig grej!
  Det är klart att jag skulle vilja prova…
  Ha nu ett jätte fint nyår finaste Diana…
  Kramar i massor / Jane

 10. Tack snälla 🙂 Åh så roligt med personal shopping! kul att hon gissade rätt på ditt favvo märke utan att du inte hade något på dig av just Odd Molly 🙂 kram!

 11. Det vore bra med en personal shopper som först kom hem till mig och kollade igenom alla mina garderober och ifrågasatte vissa plagg och hjälpte mig kombinera! Sen såklart hjälpa till och handla några bra, nya komplement 🙂

 12. Tack Diana för en rolig stund tillsammans. Kul att du känner dig nöjd. Jag tycker att du var fantastiskt snygg i flera av klänningarna du provade. Tack också för fin blogg.
  Varma hälsningar
  Carolina
  Privateshopper.se

 13. Ja, det skulle jag verkligen vilja. Skulle tänka mig att ha dig som det – du verkar ha så himla härlig inställning coh dessutom stilkoll.
  Kram vännen….

 14. Tack själv Diana för en kul stund tillsammans med dig. Du var var fantastiskt fin i flera av klänningarna du provade. Att arbeta som personal shopper och stylist är otroligt givande och inspirerande på många sätt eftersom varje person är unik. Det finns inget härligare än att se en nöjd kund känna sig riktigt fin.
  För er som är intresserade eller så nås jag på carolina@privateshopper.se. Jag finns även på Nacka Forum och Täby Centrums hemsidor. Självklart arbetar jag även i Stockholm city
  Gott nytt år på er alla!

  Hälsar Carolina
  http://www.privateshopper.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *