After ski när det är som bäst

Till påsken blir det skidåkning igen hela familjen ska bli så härligt.

Det bästa är när man har haft en härlig solig dag i backen , lagom mör i kroppen kommer in på after ski´n.

En irish coffe och bra musik kan få vem som helst att bli pigg igen.

Här är några ställen jag gärna skulle åka till som Amex Travel har tagit fram:

St Anton, Österrike
På andra sidan berget från det populära Ischgl hittar du St Anton som länge haft ett rykte av att vara en av världens bästa after-ski-orter. I backen hittar du de ökända Mooserwirt och Krazy Kangaruh där dörrarna slås upp tidigt på eftermiddagen. Att välja vilken av dessa som är bäst kan kanske endast göras genom att singla slant.

Val d’Isére, Frankrike
Har du någonsin varit på en Dick’s Tea Bar-nattklubb vet du vilket liv det är, och det största livet hittar du i Val d’Isére där originalklubben ligger. Med sin stora skara brittiska besökare bjuder orten på högljudda ölfester på sköna barer. För att balansera det hela finns även ett antal franska cocktailbarer för de lite mer sofistikerade.

Åre, Sverige
Efter en lång dag i backen är det nästan ett måste att uppleva Åres omtalade after-ski med anor från 70-talet. Livebanden bjuder på hög musik för alla smaker och pjäxfesten pågår långt in på småtimmarna. Ett besök i Åre utan en eftermiddag på Dippan är som att åka till Peking utan att se kinesiska muren.

Verbier, Schweiz
Även om Verbier haft ett rykte om att vara lite av en snofsig “Hooray Henry” har orten på senare tid attraherat mer partysugna skidentusiaster. I och med den nya sortens besöksskara har Verbier rustat upp med ett stort utbud av stugor, pubbar och barer som får partyhumöret på topp hos även den tröttaste åkaren.

Sauze d’Oulx, Italien
“Susie” är en oerhört populär skidort i Italien dit framförallt britter flockas varje vinter. Den nyare delen av staden har anpassats för de vildare besökarna och bjuder på pubbar och barer som andas brittisk ölfest. Inte konstigt att en natt på stan får många turister att se stjärnor.

Vad gillar ni bäst med skidresor?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Vi har varit i Sälen och åkt skidor, jag åker dock inte, är för feg men det är en härlig semester ändå. Vi hadehundarna med så för min del blev det promenader medan de andra åkte skidor. Kram Anette

 2. Har bara varit Tandådalen en gång och Lindvallen en, sedan har vi varit resten i Verbier. Underbart ställe….Dock har vi inte provat att åka med Gabriel ännu så…. Det sägs att Zermatt skall vara toppen också. Själv längtar jag bara efter solsemester…Kram Mia

 3. Där har vi fördelen med att barnen blir större – de kommer få mer och mer utbyte av en skidresa! Kram Sara

 4. Har faktiskt inte varit på någon skidresa sedan jag skadade knät på nittiotalet:-) Tyvärr!! Har varit i St Anton och Åre! Riktigt härligt:-)

  Kram Cecce

 5. Vart ska ni?
  Vi ska till Trysil påskveckan, direkt på söndagen efter Kolmården åker jag själv upp till de andra som redan är där!
  Jag älskar snö, sol och varma drinkar i backen, sedan den där härliga tröttheten som kommer efter man varit ute en dag!
  Kram Helena

 6. Å vad nice det ser ut 🙂 Vill ju oxå åka till fjällen. Allt br annars? Nyss hem kommen fr Kariben, galet sliten…galet kort….å konsigt me tidsomställn…..sovit 1h på snart 2 dygn…sp nu ska hag hoppa i säng…men hade sååå många bloggr att ta igen o läsa…dåligt internet over there… ha en mysig helg m dina killar, massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *