Grand Ma´s

Nu är jag på resande fot igen….och befinner mig i Göteborg på jobb.

Men en liten shoppingrunda hann jag med igår och besökte förstås favoritbutiken

Grandma´s .

Skulle lätt kunna spendera hela lönen och lite till där…och lite shopping blev det.

Önskar att den butiken fanns i Stockholm men som tur är ska dom öppna en webshop.

Har ni nån favoritbutik i Göteborg?

Ha en härlig torsdag!

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Jag är dålig på butiker i Götet, kanske för att jag så sällan är där och när jag är där springer jag göteborgsvarvet. Hur som ser butiken supermysig ut och jag gissar att även jag lätt skulle kunna shoppa upp hela lönen där.
  kram

 2. Vilket kul jobb du har! Du ser lika glad ut som alltid och det smittar av sig!
  Det var så länge sedan jag var i Göteborg så jag vet inte! Däremot skulle jag vilja besöka Artelleriet om jag kom dit!
  Ha det gött!
  Kram Helena

 3. Hej tjejen!
  Vad mysigt med lite shopping och speciellt på ett favorit ställe. Hoppas jobbet gick bra 🙂
  Trevlig torsdag till dig och stor kram
  //Maria

 4. Välkommen t Göteborg, jag bor inte så långt därifrån!
  Finns en butik nära Grandmas som heter Casa Linné (dom har webshop tror jag) men visst är Grandmas fin 🙂
  Kram

 5. Sv. Det hade varit jätteroligt och självklart hade jag stoppat dig och sagt hej om jag hade haft tid. Men nu var vi på väg ut från Saluhallen precis när ni gick in – vi skulle hinna äta innan bion… och dessutom tog det ett tag innan polletten trillade ner och jag förstod att det var du 😉
  Å så synd.
  Kram.

 6. Fick du några pengar kvar? 🙂
  De är år sen jag var där, önskar man reste lite mer i Sverige när man är ledig 🙂
  Du får visa sen vad du köpte!
  Kram

 7. Jag har bott i Göteborg i omgångar så det finns massor jag älskar där, men när det gäller shopping tycker jag allra bäst om Haga och butikerna där! Ska dit i jobbet om några veckor, men har fortfarande köpstopp då, så ingen shopping…

 8. Finns många bra butiker, Grandma’s är en favorit, likaså Balders Hage. Samma typ av affär är Bagaren & Kocken, men den ligger lite utanför centrum.. Hoppas vi får se lite av din shopping senare?!
  Kram

 9. Det är jättelänge sedan jag var i Göteborg så jag har ingen koll på affärerna där. Tyvärr. Ha en fin fredag. Kram

 10. Gillar Grandma’s:) Annars besöker jag gärna Prickig katt eftersom den är så charmig även om jag inte är så mycket för stilen egentligen. De som jobbar där är väldigt trevliga och jag hittar alltid någon liten pärla att köpa med hem, som ett sött litet syskrin eller ett vackert print. Aschebergsgatan 24 för designen, så även Norrgavel, Krabat som har så fina leksaker i gammaldags stil, Fiori gillar jag- nä jag kan inte välja!:)

 11. Jag gillar ju Rut m fl, men visst har de öppnat i Stockholm också nu? Har ingen koll på butiker, det blir nästan bara webbshopping för min del tyvärr. Men jag älskar att gå i butiker så jag borde ju verkligen göra det mer! 😛

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *