Mammaboosten tävling

Mammaboost är väl något som vi mammor behöver, det var därför Lina och jag fick ideen till höstens lyxigaste skönhetsevent på Sparadiset.

Men det finns andra därute som också tycker att mammor behöver boostas nämligen Mammaboosten.se.

 

 Här kan du hylla en annan mamma som du vill ge lite extra uppmuntran och kärlek, få pepp och boost av en av Sveriges främsta coacher, tävla om lyxiga resor för dig och din bästa kompis eller varför inte få den ultimata höstboosten – en riktig vitamininjektion när höstmörkret kommer Mammaboosten The Show. läs mer om showen här :
Och jag ska faktiskt ta med en annan mamma som behöver lite mammaboost på showen och såklart så ska nån av er som ska gå på höstens lyxigaste bloggevent få chansen att gå med oss…
Vi har 2 biljetter att tävla ut (eller egentligen 4 för såklart får du bjuda med dig en väninna)
För att ha chansen att få gå på l Mammaboosten ska du berätta vad är mammaboost för dig?
kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Hej.
  Har aldrig kommenterat på din blogg tidigare, men nu tyckte jag det var dax. Ville bara skriva och berätta att jag gillar din blogg massor, har den som favorit. Du skriver om vardag, glamour och shopping i en härlig blandning, vilket jag gillar! Nu undrar jag om du kan hjälpa mig, du gillar ju att baka och så har du tre fina barn. Vad brukar du baka till era barnkalas? Jag har drabbats av idétorka och vet inte vad jag skall röra ihop till minstingens kalas, som är snart. Jag älskar att baka och stå i köket, men nu är jag helt toooom på idéer. Kan du hjälpa mig? Förstår givetvis om du ej har tid. Men tack alla fall på förhand!

  Kram Maria

  • Tack Maria,vad gulligt.ska genast fundera ut mina bästa recept, återkommer 🙂 kram Diana

 2. Mammaboost för mig är att få kvalitetstid med dom som jag gillar allra mest – min närmaste familj. Det kan vara så enkla saker som att få en kram från barnen till att bli bjuden på restaurang. Det ger så mycket mammaboost och glädje i livet!

 3. Mammaboost för mej är att bli ompysslad av familjen och sedan ivägskickad på någon härlig massage eller en mysig middag. Men att bara få en kram av den 18-årige sonen räcker långt det också 🙂

 4. Mammaboost för mig är att faktiskt ”hoppa ur” mammakostymen för ett tag och bara vara Rebecca, umgås härliga vänner, få mig ett gott skratt och klä mig snyggt utan en massa kladd och snorkråkor på axeln:)
  Kram
  Rebecca

 5. Mammaboost är kvalitetstid med mina nära. En dag på stan, med lite shopping och vinlunch. Filmkväll med mannen. Eller spa förstås, det går alltid hem!

  Kram!

 6. Mammaboost är när mina små är lyckliga, när de skrattar, där de tycker om sig själva och är stolta över saker de gjort men också när de kramar än så där riktigt hårt. Men för att ha kraft att vara den där mamman jag vill vara när de inte skrattar, när de tycker livet är orättvist och dumt så behövs det lite egentid, gärna på ett lyxiga mammashow.

 7. Hej!
  Du har så fin blogg =) Älskar tävlingar =) Mammaboosten för mig är att man får komma iväg själv och bara vara, när man lever i småbarns stressen så hinner man aldrig med sig själv. Får man komma iväg på något själv så blir man en gladare och bättre mamma =)

 8. Oooh har velat gå på Mammaboost ju.
  Mammaboost för mig är att egentligen bara umgås med vänner. Vänner jag mår bra av och som peppar. Allt behöver inte vara svårare än så.
  Puss på dig

 9. För mig är mammaboost tid för mig själv och mina nära och kära. Tid där jag kan skratta, flumma och prata riktig tjejsnack med mina vänner utan att behöva byta ut ord för att barnen inte ska förstå vad man pratar om 😉 Det kan vara över en middag, på ett härligt SPA eller varför inte i bowlinghallen med tjejpolarna.

  Kram Sanna

 10. Mammaboost för mig är det man behöver för att ladda batterierna och något som jag tror vi kvinnor/tjejer generellt är dåliga på att göra. Att göra nåt mysigt med partnern, goda vänner eller ngn annan familjemedlem., Behöver inte alltid kosta skjortan utan att man umgås och får och ger varandra en massa ny energi är det allra viktigaste.

 11. Skratt. Igenkänning. Stöttning. Energi.
  Träning som egentid ger en boost både för mig som mamma i relation till mina barn och för mig som personen ”bakom” mamman.

 12. En tid för återhämtning, skratt och glädje som är anpassat efter en mammas behov. speciellt nu när hösten närmar sig. en extra energikick vill vi alla ha <3

  kram Nina

 13. Ja vad är MAMMABOOST för mig? Ibland är det att få världens kramar och pussar av mina små grabbar, ibland är det en sms-konversation med bästa vännen efter en tuff dag, ibland är det att bara få vara jag tillsammans med vännerna (som när jag var ut med tjejgänget och en 22-åring trodde jag var max 25 år på krogen – wohoo)! Att få bekräftat att jag duger som jag är och att det är good enough boostar tycker jag och det kan vara allt från en kram till ett sms till en komplimang… Och att kunna finnas där för mina vänner som är mammor och stötta är också en viktig del! Att ge och att ta! Det är MAMMABOOST för mig ❤

 14. Då min lilla kille bara är nio månader har min mammaboost varit att åka på jobbet och jobba någon halvdag emellanåt.

  Jag har kunnat lämna honom utan att få dåligt samvete, men ändå har jag fått vara bara mig själv för en stund.

  När jag sedan kommer hem har jag varit full med energi och jag har uppskattat min underbara son på rätt sätt!

 15. Jag får väl säga att det är helgerna när familjen är samlad, i kväll åker vi till Magnus föräldrar för att sedan gå på Astrid Lindgrens värld i morgon, det om något är väl mammaboost 🙂
  Att ibland får gå iväg på ett roligt event utan barn är också mammaboost för mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *