Pippi på svensk fågel utvärdering

Utmaningen tillsammans med Pippi på Svensk Fågel fortsätter och nu är det dags att göra en utvärdering igen…

Träningen har gått sådär….pga tidsbrist med ett heltidsjobb, 3 barn och även haft mina 2 första bloggevent under månaden som har gått så har det helt enkelt inte funnits tillräckligt med tid, men på lördag kör jag igång med träningen igen och har som mål att få in minst 3 träningspass i veckan.

Även en dunderförkylning som höll i sig i 2 veckor satte stopp för träningen.

(träningskläder från Röhnisch)

Jag mår mycket bättre när jag tränar så jag måste helt enkelt få in träningen i vardagen.

Men jag har varit duktig med kosten så vikten har jag lyckats hålla men dock inte gått ner något men nu är det nya tag….

Jag har ätit mycket smoothies, sallader och kyckling förstås.

Gjorde en supergod kycklingrätt häromdagen, recept kommer.

pippi-neutral

Hur går det för er med träning och kost?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Härligt att det går så bra för dig 🙂 å att du kommit igång igen …ja här skall det börjas igen efter sjukdom 🙂 ta hand om dig fina kramen

  2. Såg bloggeventen och är så stolta över att du kämpar och har dig! Klokt av dig att vila med träningen om du känner dig krasslig och ännu klokare att fortsätta äta nyttigt! Svensk kyckling innehåller ju mängder av vitaminer och mineraler som bidrar till att stärka kroppen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *