Att städa rosa och stödja rosa bandet

Oktober månad är ju den rosa månaden och för att stödja bröstcancer fonden köpte jag ett rosa städset från Vileda.(för någon som älskar rosa är det en dröm med alla rosa produkter, kombinationen nytta med välgörenhet gillas)

10 kronor av summan går till bröst cancerfonden.

Att städa rosa är mycket roligare och att sen göra nytta samtidigt det gillar jag.

Finns massa bra man kan göra tex skicka rosa bullogram , köpa  rosa ägg och mycket mer.

Ikväll blir det Rosa bandet galan live på Circus.

Har ni köpt någon rosa produkt?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Hahaha! Jamen visst är det så! En bra månad att ha rosa som sin favvisfärg! Nytta och nöje på samma gång….alltid bra!
    Kram!

  2. Gillar också rosa…..men börjar lessna lite grand nu, fniss…….jag har köpt ett rosa doftljus (doftar jätte gott)…..som en liten summa går till bröst cancerfonden……jag har faktiskt inte sett rosetten ute i handeln…var det bl.a Lindex som skulle sälja ?…..
    Kram bia

  3. En hel del rosa produkter har det blivit, allt för att stödja rosa bandet o den viktiga forskningen mot denna hänsynslösa sjukdom. Själv sitter jag o kollar galan på tv:n med ett gäng näsdukar som sällskap.

  4. Det var trevligt men alldeles för sorgligt ikväll 🙁 Supersnyggt moppset! Vart har du köpt det? Jag behöver ett nytt så då kan jag ju lika gärna köpa ett snyggt som dessutom bidrar till välgörenhet! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *