Tillsammans mot Cancer

Igår var jag på Circus tillsammans med Lina på Cancergalan – Tillsammans mot Cancer.

Innan galan började hann vi med både att mingla backstage med Tilde de Paula, sätta tumavtryck mot cancer och möta upp ett gäng andra sköna bönor Jennie, Jenny och Nadja.

1 av 3 drabbas någon gång av cancer, så av oss 6 tjejer som var på galan kan alltså 2 drabbas av cancer, hemska tanke.

Hela 55 000 människor i Sverige får nån typ av cancer varje år.

Tidle de Paula och Kristin Kaspersen gjorde ett fantastiskt jobb under galan och inte ett öga var torrt under alla sorgliga historier..Rasmus som förlorade sin fru Sophie och nu är ensam med deras gemmensamma son, Edvin som bara blev 18 år men fick sin sång färdig och framförs av Idolerna tack vare Laila Bagge.

En kväll som inte lämnade någon oberörd, grät mig igenom hela kvällen och kände mig alldeles tom när jag gick därifrån.

En sak är säker, ta vara på dagen, din familj och dina nära och kära.

20131028-224704.jpg

Hela 63,5 miljoner samlades in under kvällen, fantastiskt.

Många bäckar små kan göra underverk, jag ska sätta in en slant idag på cancerfondens konto, vill ni också göra det kan ni göra det här på Cancerfondens bankgoro:901-9514.

stor kram och var rädda om varandra/Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

16 Comments

  1. Cancer är fruktansvärt – så fina ni var och häftigt att uppleva det live, en annan grät sig genom kvällen hemma i soffan. Kram

  2. Ja, det är verkligen helt galet hur många fina människor som drabbas av cancern. Jag har också vart på galan några år men i år kollade jag inte själv, sen jag fick barn har jag blivit så känslig så jag skulle bara gråtit mig igenom kvällen.

  3. Fruktansvärda cancer som gör oss så sårbara…en av oss här har cancern redan tagit så jag är mycket medveten om hur denna hemska sjukdom gör oss medvetna om hur livet kan ta oanade vändningar… förstår att det var mycket starka känslor igår på galan. Stor kram till dig fina!

  4. Ja usch och fy för den skitsjukdomen. Har en vän till vår familj (mångkamparen Nadja Casadei i Stockholm) som fick sitt cancerbesked för en vecka sedan. Hemskt! Försöker peppa så gott jag kan och skänka pengar förstås. Vi på Svettpärlan valde ju också att pärla ”FUCK CANCER-armband” åt Ung Cancer eftersom de har svårt att hinna med att pärla i takt med alla som vill köpa. 350 stycken levererades denna vecka. Läs gärna om Nadjas kamp på Riovanschen. Kram Mia
    http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/10/29/utflykt-i-stormens-spar/

  5. Jag ville så gärna se galan men i stället satt vi här i mörker med endast stearinljus. En viktig gala det där. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *