Nån som är sugen på en herrgårdshelg med ett gäng sköna bloggerskor?

En exklusiv herrgårds helg med massor av trevliga bloggtjejer och vänner. är det intressant?
Den 15-16 februari planeras en exklusiv helg på en herrgård utanför Stockholm –Krusenbergs herrgård- med inspirerande föreläsare och lyxigt program- kvinnan i fokus– är temat.
Det kommer handla om inredning, skönhet, hälsa och mode. En massa trevligt minglande för oss bloggare och vänner kommer det att bli.
Vi kommer att ha ett begränsat antal platser och vill nu höra hur stort intresset kan vara.
Är du intresserad?
Om du vet redan nu att du är intresserad ( det kommer bli först till kvarn) kan du maila ditt intresse direkt till


Mer info och detaljer om helgen och kostnad för eventet kommer inom kort


Maila mig om du är intresserad.
kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

  1. Lyxigt det ser ut 🙂 Jag får nog tyvärr hoppa denna gången, då familjen blir prio 1 på alla mina lediga dagar, kommer vara borta och bo på hotell så mkt i vinter ändå 😉 Kram kram

  2. Sugen på blogghelg är jag, men ämnena var inte riktigt det jag är intresserad av. Fast jag hade ändå inte kunnat vara med, det är för långt att åka… Hoppas ni får det bra!

  3. Låter ju såå trevligt!
    Synd bara att jag bor så långtifrån ;( Ska se nu hur det blir med pensionen då jag far till reumatologen…ifall att jag får förlängning så kanske…skulle var såå kul!

    Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *