Speed dating med Nivea

Bästa starten på dagen är tidiga pressfrukostar…

Nivea bjöd in till en sådan igår för att presentera sin nya Sensative serie som kommer under nästa år….

Nivea för mig är trygghet, luktar mamma, den blåa hud cremen stod alltid i vårt badrum och finns även i mitt badrum, bara älskar doften.

Nån som minns den blåa Niveaburken..jag hade den ständigt i väskan på det ljuva 80-talet och kritvita läppar som var inne då.

Doftljusen hade jag gärna smugglat ner i min handväska men dom fick inte plats…och finns tyvärr inte till försäljning, bara i Tyskland.

I Berlin finns ett Nivea Haus där dom gör behandlingar med Nivea produkter så nu fick jag ännu ett resmål att sätta upp på min to do resor lista.

(bild lånad från google)

Kan inte tänka mig något underbarare än att få en behandling med ljuvliga Nivea dofter för det är just doften som är den magiska hemligheten.

Under nästa år kommer massa härliga produkter för känslig hy , jag ska testa dom och återkommer med recensioner.

Den här deon som luktar helt ljuvligt med en touch av puder är jag säker på kommer bli en favorit i badrummskåpet.

Mycket spännande hudvårdsserie på g och innehåller lakrits, det ni.

Vilken är er favorit produkt från Nivea?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Det är precis som du skriver, det är doften som är det speciella. Samma doft i alla tider. Det är grym nostalgi. Och visst minns jag den blå burken! 🙂
  Min favorit är nog ändå den blå bodylotionen som är tjock och fet och bra för riktigt torr hud!

  Och de där doftljusen!!!!! Vill ha!!! 🙂

 2. Min favorit är helt klart den blå flaskan med lotion… Den doften är underbar, påminner mycket om resorna jag gjorde ihop med mamma.
  Kram

 3. Niveas ansiktsmask för blandad hy (ligger i 2-pack) är underbar! Man låter den sitta i ca 15 minuter och sedan drar man bort den som ett extra skinn. Jättehärlig! Har räddat min torra hud många gånger i vårt nuvarande klimat.
  // Kram Kram Lotta – säljare med bilbarnsstolar och barnvagnar – kommer du ihåg mig Diana??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *