Årets sista tävling Vinn en Gerberaform från Köksprodukter

Tycker vi avslutar året med en toppenfin tävling i samarbete med Köksprodukter

Köksprodukter har massa fint bla från mina favoritmärken Eva Solo och Gerbera.

Till jul beställde jag en grå form från Gerbera som jag bara älskar, både Jansson och Kladdkaka har jag hunnit göra i den.

Nu tänkte jag att ni ska få chansen att vinna en Gerbera form 26X3 i valfri färg.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Gå in hos köksprodukter och skriva en kommentar vilken som är din favoritfärg

2, Gilla Köksprodukter på facebook här och DianasDrömmar här och dela tävlingen på facebook

3, Berätta vad du skulle laga i den fina Gerberaformen

Tävlingen håller på tom den söndag.

Vinnaren blev den här tjejen, grattis maila dina uppgifter till dianasdrommar@spray.se och vilken färg du ville ha

Lycka till!

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

58 Comments

 1. Alla färgerna var fina men jag gillar framförallt färgen betong. Skulle göra en härlig äppelsmulpaj i den.

 2. Dessa är så fina och jag har TRE favvofärger på formarna.
  Vit, rosa och grå !
  Gillar på fb – Michaela Ambjörnsson
  och jag skulle premiär baka ”krispig” mintkladdkaka, med polkagrädde i formen.

  KRAM och gott nytt år !

 3. Vilka härliga pajformar, jag gillar Hallonfärgen bäst, och skulle ju göra en Hallon/Lemoncurd paj i den direkt, med lite lättvispad grädde till, mums!!
  Har gillat under mitt namn Christina Frisberg.
  delat offentligt under samma namn. följer dig på bloglovin redan.
  GOTT NYTT ÅR!! <3

 4. Kikar in och önskar dej ett gott slut på året….och så önskar jag dej ett GOTT NYTT ÅR!!!!
  Kram Britt

 5. ”Åh älskar Gerbera porslin!
  Så underbart vacker och fin!
  Potatisgratäng, Janssons, pajer med mera,
  med denna kan man verkligen i köket briljera!
  Maträtter som är varma och kalla,
  något smaskigt gott som passar alla.
  Med denna skulle matlagningen bli lätt
  stilfullt och prydligt på finaste sätt!
  Då kan man verkligen bjuda hem flera,
  och på goda maträtter bjuda och servera.
  Bästa kvalité, snygg design, färg och form!
  Vinner jag en form skulle glädjen bli enorm!
  Den skulle förgylla en helt vanlig dag,
  så den blir av bästa mysigaste och godaste slag!
  Så smakfullt gott, få välja och vraka.
  Hoppas hjärtligt att jag något gott får laga och smaka!” <3

  Gott Nytt År! 🙂

  • Glömde skriva vilken som är min favoritfärg,
   alla är så fina men en betonggrå skulle glädja mig i
   in i själ och märg! 😉

 6. Den svarta var läcker och den skulle jag be min käre son att göra en lakritskladdkaka i, För det är nog det godaste vi vet och han gör de godaste kladdkakorna 🙂

  Gillar och delar.

 7. Hej!

  Vilken underbar tävling! En turkos skulle verkligen lyfta min pajmatlagning, superfin!

  Jag gillar sidorna på FB alias: Mary-Anne Christensen

  Det skulle lagas äppelpaj med kärlek i både smak, färg och form,
  & längtan efter en denna turkosa älskling är redan enorm!

  Hälsningar
  Petra Mary-Anne Christensen

 8. Min favoritfärg är lila

  Jag gillar er bägge sen innan, Åsa Olsson

  Har delat på FB.

  Jag skulle laga mumsig lasagne i min form 🙂

 9. Jag gillar på FB båda två, Tina Carlström och jag delar tävlingen där också. Min favorit färg är turkos. Jag älskar äppelpaj så självklart hade det fått bli en äppelpaj i denna underbart vackra form.

 10. Jag gillar lila bäst! Gillar, gillar och delar på FB.

  I den här formen skulle jag göra en härligt krämig vitlöksdoftande potatisgratäng med massor av lök, potatis och grädde – mumma!

 11. Gillar bägges facebook och delar tävlingen från din.

  Favoritfärg: turkos

  Blåbärscheesecake till vänner och till andra jag känner. Den är så god så det är det bästa recept som jag har, andra recept finns med de lägger jag åt sidan och spar.

 12. Hej!

  Jag vill självklart vara med i tävlingen och älskar både GERBERA och Hallonfärgen som jag har som min favorit, fast färgen på din form är också bara så fiin!
  Tappade vår fina vita ugnsform i golvet före jul och fick sopa ihop resterna av den! :(. Kändes himla surt, så det vore ju helt fantastiskt att få vinna en av Gerberas fina. Skulle göra mig jätteglad 🙂 Jag skulle göra potatisgratäng & Morbergs makaronilåda i den direkt 🙂

  Jag gillar båda sidorna sen tidigare och har delat tävlingsinlägget vidare på min fb-sida i namnet Maud Sundgren (se länk nedan)

  https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10151954008883423

  Så nu hoppas jag och håller tummar och tår på att just jag den fina Gerbera-formen vinna får!

  Gott Nytt År!

  Kram
  Maud

 13. Åhh bara älskar Gerbera <3
  Jag skulle göra en härlig tacogratäng i min om jag vann 🙂 och nästa gång den användes skulle de bli en härlig ananaspaj som är såååå ljuvlig 🙂
  Åhh välja färg … grått är fint 🙂 turkos, rosa är också favoritfärger 🙂
  Håller tummar och tår nu.
  Önskar dej ett gott nytt år !!
  Anette

 14. Vad fina, en rosa skulle jag gärna vilja få.
  Skulle bland annat laga en god potatisgratäng men även en underbart god kladdkaka.
  Gillar och delar på fb

 15. Jag gillar verkligen den lila! 🙂 Ett härligt tillskott till köket 🙂
  Jag gillar dig på Facebook sen innan, nu gillar jag båda er under namn Beatrice Åhnström.
  Om jag vinner skulle jag nog göra brownies av något slag.

  Hoppas på den fina formen!

 16. Gillar sidorna delar på FB och är med och tävlar. Det har varit lite färggrant ett tag så den gråa känns lugn och behaglig.
  Ananaspaj med en god sås till. Vanilj glass eller kesella vanilj eller vaniljsås.
  Pajdeg + fyllning av 1 burk krossad ananas 1 burk creme fraiche 1 dl strösocker 2tsk vaniljsocker sedan hälls det i pajskalet grädda i 200 grader 25 min.
  Allas favorit på julfesten, populärt när jag gjorde dessa 3 st.
  Lite syrligt efter maten och en kopp gott kaffe.

 17. Jag är självklart med och tävlar.

  Min favorit färg på formarna är lila. En färg som passar både sommar och vinter. Så fint att servera något gott i, som t ex en potatisgratäng som skulle bli en rätt jag skulle göra i formen om jag vann en.

  Gillar Köksprodukter och dig på FB sen tidigare: Frida Bergner.

 18. Älskar hallonfärgen <3
  Den formen skulle användas till väldigt mycket; älskar att baka olika fruktpajer, kladdkakor kärleksmums mm För att inte prata om all mat som skulle lagas till i den. både gratänger och kötträtter som ska in i ugnen, ja, den skulle bli flitigt använd med andra ord 😉

 19. Färgen jag väljer blir självklart rosa.
  En härlig äppelkaka, med recept från min mormor, som dog när jag var lite,
  men den goda äppelkakan med äppelmos den bakar jag gärna
  och bjuder några vänner på.
  En vän som varit riktigt sjuk under hösten
  ska bli bjuden på kaffe och kaka.

  Gott slut på detta året, som varit tufft och jobbigt med sjukdom,
  men jag hoppas på ett Gott Nytt År 2014 med nya krafter.

  Mia

 20. Hej!

  1. Betong är min favoritfärg. Passar till vardag som fest,
  färgen som matchar mitt hem bäst!

  2. Gillar x 2 på FB och delar på densamma. ( Kristiina Söderström).

  3. Den perfekta formen till fredagsbaket med barnen i köket.
  Nu blir det ordning och vi slipper form stöket. Allas favorit är kladdkaka,
  den ska serveras med stil och den kommer så gott smaka!

  Gott Nytt År till er alla!

 21. Hej och Gott Nytt År

  Jag gillar sedan tidigare på facebook och har delat tävlingen där.

  Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha färgen Betong, kanske känns tråkig för en del men då tycker jag att de har fel. För när jag bakar min Hallonchoklad Paj i denna stora form kan man festa dagen lång. Färgen passar fint till allt och man kan enkelt matcha med de färger på porslin man har.

  Mvh
  Charlotta

 22. ÅH vilken fin tävling. Jag är gärna med. Favoritfärgen är hallon

  Gillar båda på fb och delar även tävlingen där.

  Jag skulle till barnens förtjusning göra en vegetarisk lasagne med spenat, färska champinjoner, mozzarella och chilikeso. Mmmmmm

 23. jag är jätte gärna med.

  min favorit färg va helt klart lila.
  jag har gillat och delat på facebook (Veronica hedlund)
  om jag vann denna fina så skulle jag göra en smarrig rabarberpaj.

  kram veronica

  • Oj glömde skriva vad jag skulle tillaga i formen, förmodligen en smarrig äppelpaj med vaniljsås till mums

 24. Jag drömmer om en Gerberaform som är tomatröd,
  i den serveras en blåbärspaj som är spröd!
  Men framförallt att nästa jul den tronar på mitt bord,
  och i den är en gräddig Jansson gjord!

 25. Hallå! Självklart vill jag vara med och tävla. Favoritfärgen är bomull. Och om jag vinner en fin form från Gerbera så ska jag ge den till min älskade flickvän. Hon har varit helt sängliggande i elakartad cancer som hon nu äntligen övervunnit! Hon betyder verkligen allt för mig och det skulle kännas helt fantastiskt att få ge henne den. Jag skulle sen baka en äppelpaj till henne i den, för det vet jag att hon älskar! Håller tummar och tår!!! Har gillat och delat på fb också.

 26. Hejsan!
  Så kul med tävling 🙂 Min favoritfärg är bomull. Den är så fin och har flera gånger varit inne och tittat på den. Jag tycker verkligen att jag är värd att vinna då jag haft ett väldigt kämpigt år med svår cancer och tuffa cellgiftsbehandlingar. Så en Gerberaform skulle vara en sån fin present till mig själv. Jag skulle göra en god cheesecake i den. Gillat & delat på fb. Håller tummarna hårt!!! Kram

 27. Hejsan!

  Gillat och delat på fb och min favoritfärg är betong.
  Om jag vinner nu så ska jag göra en krämig potatisgratäng i den fina formen. Och bjuda min älskade dotter på en fin middag. Hon har nyligen övervunnit svår cancer med tuffa cellgiftsbehandlingar. Är så tacksam att hon lever! Så jag tycker hon behöver lite ljus i tillvaron. Håller tummar och tår att just jag den fina formen får!
  Kram och GOTT NYTT ÅR!!!

 28. Klart jag är med och tävlar om denna vackra form. Tycker färgen bomull är fin.
  Skulle vara så roligt om jag fick vinna nu. Då ska min kära fru få den vackra Gerberaformen av mig, så vi tillsammans kan göra en god tacogratäng i den. Hon ställer upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Hoppas på min tur nu!
  Har gillat och delat på Facebook.

  Mvh Rolf

 29. Hej!
  Jag har gillat och delat på Facebook,Malin Svensk Björck.
  Det var väldigt fina färger men en grå skulle nog passa bäst hos oss 🙂

  Jag skulle laga en gratäng med potatis, lök, grädde och färsbiffar.
  Man varvar potatis och lök till hälften i formen. Kryddar med salt och peppar.
  Sen tar man nötfärs som man kryddat med det man vill.vi brukar ta salt, peppar, chili flakes och piri piri.
  Man formar färsen till små platta biffar och lägger på potatisen.
  Sen varvar man lök och potatis ugen och kryddar.
  Avslutar med grädde med sweet chili sås i.
  In i ugnen ca 50 minuter. Klart!
  Mums!
  Ha ett bra år 🙂
  Mvh
  Malin

 30. Jag är gärna med.

  Så fin form, som hade passat perfekt i mitt kök och till all
  bakning och matlagning. Skulle önska en lila. 🙂

  Jag skulle baka en smarrig smulpaj med rabarber eller
  blåbär och björnbärspaj. Sen skulle jag laga goda
  vegetariska gratänger och lassanger i denna läckra form
  året om efter matsäsong. 🙂 Hoppas på tur.

  Gillar din sida redan på Facebook och har
  delat tävlingen där: Malin Gustafsson

  Önskar dej en fin start på de nya året! 🙂

 31. Åh jag verkligen älskar Gerbera formarna, köpte en ljus rosa till min mormor i julklapp förra året och hon blev så glad! 😀 Nu har jag ärvt passionen för att baka från min mormor och jag har börjat lite smått som cupcakes och sånt och det går alldeles bra! Jag vill börja göra pajer, pröva olika smaker och så, men jag har ingen pajform och skulle jätte gärna vilja ha Gerbera formen så jag kan börja baka hur många pajer som helst, men mest av allt så vill jag pröva göra amerikanska pajer som citronpaj, pumpapaj och många fler. Måste se om det smakar gott hehe 😉

  Jag har gillat köksprodukter på Facebook och har även gillat Dianas drömmar sen förut. Heter Madeleine eklund där 🙂 Jag skulle jätte gärna vilja ha färgen tryffel, lila eller betong. Svårt att välja en färg när alla är så fina haha! 😀 Jag har också delat tävlingen på min Facebook! 🙂 Kram!

 32. Delat på FB, gillar köksprodukter sedan förut och nu dig också. Turkos färg tycker jag är så snyggt! Om jag skulle vinna en sådan här form skulle jag baka limpa i formen. 🙂 (Y)

 33. Svart är nog den färgen jag gillar mest 😉 Om jag vann en svart pajform så skulle jag laga till den där vansinnigt goda ananaspajen och bjuda goa vänner på 🙂
  Gillar och delar på min privata Fb.
  Kram /Maria

 34. Wooow vad snygg form. Jag gillar lila och skulle naturligtvis göra en gudomligt god lasagne i formen. Jag har gillat både dig och köksprodukter på FB. Kraaam Pia

 35. Tjohej,

  gillat, delat

  Inte lätt att välja EN färg. Hallon är ju så läcker och det är ju Marin också. Står helt klart mellan dem.

  Om jag vann skulle jag faktiskt ge formen till Mor och hoppas att hon lagade och bjöd på hennes underbart goda Janssons Frestelse eller Blåbärspaj från blåbären jag plockade i somras.

  God fortsättning till Dina
  &
  Lycka till i tävlingen alla vi som tävlar 🙂
  Önskar
  Tess

 36. Åh, en sådan fin pajform skulle passa perfekt till våra nya tallrikar från Mateus. Skulle slänga ihop en snabb smulpaj – perfekt tills bebisen kommer (23 dagar kvar!) och tiden vid spisen blir knapp… Turkos är min favorit! Gillar och delat på Deers Bloggs Facebook 🙂 Kram <3

 37. Hejsan och god fortsättning på nya året! Jag är gärna med och tävlar om denna härliga formen från Gerbera. Favoritfärgen är den klatschigt lila. Börjar nog med att tillaga en god skaldjurspaj med smördeg i den om jag skulle ha turen att vinna. En praktisk och snygg form som gör matlagning/bakningen både lättare och inbjudande. Snyggt direkt från spis till servering i lyxig vardagselegans!

  Gillar Köksprodukter & Dianas Drömmar på fb (Sören Andersson)
  Delar tävlingsinlägget på fb.

  / Sören Andersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *