Dags att renovera köket

Äntligen ska vi ta tag i köksrenoveringen…åh vad kul det ska bli.

Har kikat runt lite och hittat lite kök som jag tycker är fina:

Tokgillar detta köket, maken vill inte ha vitt golv som vi har nu utan ek.

Vill gärna ha vitrinskåp, men då gäller det att ha ordning och reda i skåpen.

Bilder lånade här

Har ni förslag på kök i den här stilen och vad tycker ni ek golv eller vitt?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Vi har faktiskt ekgolv i köket. jag tycker det e snyggt m vitt, men då måste man nog städa minst en gång varje dag kanske mer……kram kram

 2. Så spännande och kul att renovera!
  Jag hade utan tvekan valt vitt golv, då vi har ekgolv och jag är ganska trött på det:))
  Blir nog fint hur ni väljer med din smak!

  Kramis
  Adela

 3. Vad spännande med köksbygge, jag blir lite sugen igen måste jag säga 😛 fast bara på den där planera fasen, för jag är sååååå nöjd med vårt nya kök.

  Vi har ju det översta, Bodbyn Metod från IKEA. Jag trodde aldrig jag skulle bli nöjd med det, efter att ha haft ett design kök & ett möbelkök, men tredje gången gillt blev det alltså ikea & det har jag vart tok nöjd med. Älskar alla funktionella detaljer som ”flera lådor” bak en lådfront osv. Det enda jag saknar är framdragen sockel, men det skall en snickare få fixa med tid & stunder. Vi blev ganska mätta på att ha arbetsfolk här hela tiden 😛
  Har lite köks inlägg här om du vill veta lite mera om Bodbyn. Där hittar du även länk till IKEA reportaget dom gjorde i vårt kök. http://www.sessanochprinsessan.com/category/herrskapligt-anno-1910/koket/

  Vitt golv är ju alltid snyggt, men jag hade inte gått för målat vitt golv då. Kanske hellre ett ljust laserat träslag. Vi har ju målat våra ek parkett golv & jag är galet nöjd, men det hade inte hållt sig snyggt på köket om man som vi har ett ganska aktivt kök.
  Vi har valt att lägga ett schack rutigt vinyl golv ovanpå den existerande parketten. Det är ett gammalt hus vi har & jag ville ha ett mjukare golv att stå på när jag jobbar på köket. Drömmen var ju klart klinkers, men det hade blivit dyrt, omfattande & hårt för min rygg.

  Men det där med att det blir så mycket smutsigare på ett vitt golv är inte sant. Vi har koksgrå till svarta klinkers i hallen & dom är mycket värre med att allt syns än det vita golvet. En väninna hade en skit snygg mörk en stavs parkett, som också visade allt damm & smuts, så det är väl egentligen bara ekparkett som döljer skiten lite mera.

  Massa massa lycka till & följ ditt hjärta i köksbygget

  Kram Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *