Kebelo Advantage mot frizzigt hår

Häromdagen var jag inbjuden på en trevlig presslunch hos Polhem Pr i samarbete med Kebelo.

kebelo 021

Hade trevligt sällskap av Ulrica och Helen.

Representanter från Kebelo var på plats och vi fick även kika på 2 söta modeller före och efter Kebelo behandling.

No more frizzigt hår säger jag, har testat Kebelo´s Silk serie som gjorde att håret fick tillbaka sin glans, både mina extensions och mitt riktiga hår blev glansigt och följsamt.

Det bästa med Kebelo  var att håret inte blev platt utan faktiskt fortfarande hade kvar sin volym, vilket annars kan vara ett problem med anti frizz produkter.

kebelo 013

kebelo 015

Efter att ha testat Kebelo Silk produkterna är jag grymt sugen på att testa Kebelo advantage som görs på salong.Behandlingen görs i 3 steg för att återställa håret till sitt optimala tillstånd samtidigt som den elimenar frizz och ger lyster.Det bästa med behandlingen är att den ger ett varaktigt resultat i upp till 100 dagar.

Brukar ert hår bli frizzigt?

Kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Frizz Frizz… måste testa det nästa gång jag tvättar håret…

  Kram
  Helen

 2. Ja! Gosh det för låter son produkter för mig! Fukt fukt fukt är CAD mitt hår behöver, särskilt denna tid på året då solen steker på lockar som ständigt frizzar. Vad får man tag på dessa produkter måntro? Kram Milla

 3. Oh, ja… har väldigt frizzigt hår. Funderade på den där kebelo-behandlingen för några år sedan på salong, men det kostade några tusen och skulle hålla i tre månader. Jag kände att det inte var värt det eftersom mitt hår är instängt i mössa hela dagarna på jobbet.
  Nu har jag hittat shampo o balsam som tämjer det någorlunda i alla fall och nöjer mig med det.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *