Tävlingsdags vinn ett par valfria Converse från Ninehearts.se

Ett par Converse hör sommaren till eller hur?

Passar till allt tycker jag, till sommarklänningen , uppkavlade jeans och shorts.

Nu ska ni få chansen att få vinna ett par valfria Converse från Ninehearts.se.

Hos Ninehearts kan man fynda starka varumärken till riktigt bra priser så missa inte att kika in i deras webshop

Dessa är jag sugen på att klicka hem.

För att ha chansen att bli den lyckliga vinnaren ska ni:

1, Gilla Ninehearts på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på facebook.

2, Gilla Dianasdrömmarpå facebook och det gör ni här

3, Kommentera/länka till vilka du skulle vilja ha och varför du ska vinna.

Tävlingen håller på tom söndag.

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

41 Comments

 1. Har insett att jag fick större fötter när jag var gravid med lillan, så just nu har jag nästan bara mina vinterkängor som passar och de är inte så behagliga att ha på sig längre…

  Har gillat båda sidorna på FB sen tidigare (Camilla Johansson) och har jag turen att vinna vore dessa nog underbara att ha på sig när jag är ute och promenerar med lilltjejen http://www.ninehearts.se/arizona-racer-leather-ox/271-0

  Har försökt dela din länk med tävlingen på fb, men det går inte. Får detta meddelande hela tiden:
  ”Innehållet du försöker dela innnehåller en länk som våra säkerhetssystem bedömt som osäker: shorts.nu
  Ta bort länken för att fortsätta.
  Meddela oss om du tror att detta visas av misstag”

  Har även försökt göra en statusuppdatering med direktlänk till det här inlägget, men av nån anledning går det inte. Har dock gillat inlägget, men tala gärna om vad jag kan göra istället då detta inte verkar funka 🙁

  Hoppas på stor tur!

 2. Åh JAA, xt vad jag håller tummarna. Efter min andra dotter föddes för 6 mån sen så har jag fått inse att jag numera har en storlek större i skor. Vilket i sin tur betyder att INGA skor längre passar. Lever i Converse vår, sommar & höst och har fått göra mej av med alla. Ett par nya har de blivit.. man är ju inte asrik som mammaledig. Så nu hoppas jag på stooor tur.
  Dessa hade jag valt: http://www.ninehearts.se/all-star-ct-hi/287-0

  Gillar båda sidorna på facebook – Lina Eckerström

  Precis som Camilla skriver längre upp så kan jag varken dela tävlingen från din facebooksida eller lägga direktlänk i statusen ? Får samma felmeddelanden som henne… :/

 3. Hej!
  All Star Seasonal ox Rosa Storlek 38.
  Det vore toppen att få vinna dom, fina till klänning som till jeans.
  Lyser upp nu i vår och sommar.
  Följer dig alltid. Gillar sidorna delar vidare.

 4. Så snygg du var på modevisningen – måste varit superskoj. Jag älskar de jeansblå conversen. Ska köpa mig sådana i sommar. Kram Mia

 5. Supertävling!! Efter att ha köpt på oss massor av skor till barnen så ekar min hylla rätt tom. Så vill jag ju inte ha det 😉
  De grymmaste är de du har på bild all star premium washed!
  Herregud vilka godingar!

  gillar er båda på fb sedan länge 🙂
  kram på dig snygging

 6. Drömmer om att få äga ett par Converse nån da, så denna tävling är ju kanon…Nyss hittat hit till din otroligt härliga o fina blogg, den kommer få ett givet besök varje morgon till kaffet…

  Dessa: http://www.ninehearts.se/converse-all-star-ct-collar-studs-egret/230-0
  Blev jag störtförälskad i då jag gillar lite bling, bling..
  Stl 35 om jag har turen vilket jag innerligt hoppas…..
  Vårkram fr mig som hoppas få möta sommare n idessa snyggingar…kram

 7. Åh vem vill inte vinna ett par Converse och jag som inte har några. Just nu tryter det lite i kassan eftersom jag är hemma och det mesta går till makens present eftersom han snart fyller jämt. Men ett par nya snygga varskor skiulle jag verkligen behöva;

  http://www.ninehearts.se/all-star-ox/288-0

  Jag som älskar rosa 🙂

  Håller tummar å tår nu 🙂

  Jag gillar dig på Fb samt Nine Hearts på Fb, så delar jag såklart på FB också 🙂

  Kram

 8. UPPTÄCKER TILL MIN FASA ATT JAG PÅ NÅT KNASIGT VIS KOM TILL ANNANN SKOSKIDA, i mitt tidigare svar.. nu är det tillrättat oh här kommer mitt riktiga svar fr riktiga sidan…

  Min dröm många sommrar vore oh få strosa runt i ett par ÄKTA converse, fastnade för dessa, vore supersnyggt till jeansshorts samt även jeans..
  Så hoppfullt kommer nu mitt riktiga svar….
  varm hopfull kram & dessa finingar har jag önskat ifall jag vinner i stl 36 (såg de va minsta storleken..)
  http://www.ninehearts.se/all-star-premium-ox/291-0

 9. Är himla sugen på dessa:
  CONVERSE ALL STAR PRINT HI- Carmine Rose
  storlek 37

  Gillar på FB.

 10. Älskar converse. Dessa skulle jag gärna vilja vinna, tycker de verkar vara som gjorda för en varm sommardag. Man kan använda dem till i stort sett alla sommarkläder. Söta till klänning och kjol men även tuffa till jeans och shorts. De perfekta skorna helt enkelt. Om jag vinnar skulle jag vilja ha dem i stl 39.

  http://www.ninehearts.se/all-star-dainty-ox/282-0

  Kram Annika

 11. Hej! Är gärna med 🙂

  Gillar bägge sidor på fb (Matilda Pettersson) men kunde inte dela jag heller 🙁

  Önskar mig ett par nya Converse eftersom mina gamla, väldigt älskade, är supersmutsiga och har fula sprickor (i vårsolen syns det ju plötsligt mycket mer! :P) Det finns tyvärr inga pengar till att unna mig ett par nya just nu då ena bilen gick sönder igår (gaaah!!) och andra bilen behöver repareras, nya glasögon ska köpas, ny soffa och ny säng behövs.. osv! Såå, hoppas på tur att vinna istället 🙂 http://www.ninehearts.se/all-star-seasonal-hi/275-0

  Kram Matilda

 12. All star seasonal ox rosa skulle jag vilja vinna. Dom är så himla fina. Skulle bli överlycklig om jag hade den turen. En tidig 40 års present till mig själv.
  Har gillat och delat på båda sidorna.

  Jessica

 13. åh jag är gärna med och tävlar! Skulle verkligen behöva ett par nya skor då mina är inne på sista versen, men med två barn som behöver nya kläder till sommaren så känns plånboken lite för tunn för det just nu. Har länge önskat mig ett par converse så skulle vara riktigt kul att vinna.

  Fick lite svårt att välja, fastnade konstigt nog för de rosa, men det känns som dessa kanske är lite lättare att matcha: http://www.ninehearts.se/all-star-print-camo-hi/277-0

  Håller tummarna hårt nu! 🙂

 14. Jag är självklart med och tävlar. Gillar på fb, båda två och har delat. Om jag vinner skulle jag ta ett par enkla vita utan skaft. Dedär klassiska skorna, just för att de är klassiska.

  Gunilla A / trasselmaja

 15. Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag har gillat båda sidorna på facebook! (Sophie Michelle Persson).

  Jag har opererat knäet för några veckor sedan och hoppar på kryckor i två månader framöver. Skor med klackar är strängt förbjudet och min garderob är dessvärre inte riktigt anpassad för detta. Skulle verkligen behöva ett par bekväma, snygga och LÅGKLACKADE skor den här sommaren! Håller tummarna för att jag kan få bära dessa snyggingar: http://www.ninehearts.se/converse-all-star-print-hi-carmine-rose/329-0

  =D

 16. Hej snygging!

  1.Gillar som nr 545 och delartävlingen som Anna Vland.
  2. Gillar som Anna Vland.
  3. De två äldsta barnen har Converse och vill att mamma också ska ha ett par. Tur för mig… Egotrippar därför gärna och skulle bli superglad för ett par klassiska All Star High som en skön nostalgi. Har inte haft Converse sedan tonårstiden så det är på tiden. 🙂 Gillar verkligen färgen du valt ut och skulle gärna vinna dem…

  http://www.ninehearts.se/all-star-premium-washed-hi/278-0

  Kram Anna

 17. Och motiveringen: Hur fort växer tonåringars fötter egentligen … Snabbare än min plånbok fylls i alla fall 😉

 18. Förresten, vilka är vinnarna i de gamla tävlingarna? Jag hittar ingen vinnare kategori.

 19. Vilken toppen tävling! Ett par nya Converse är precis vad jag behöver. Har tvättat min vita favoriter hemma lite för många gångar, så nu har limmet börjat släppa i sidorna.

  Hittade dessa superfina och tänkte direkt att jag jag gärna hade vunnit dessa:
  http://www.ninehearts.se/all-star-premium-washed-ox/279-0

  Jag är en tvätt-äkta Converse-tjej som gärna bär dessa skor 6 utav 7 dagar i veckan. Dessa snygga Converse hade jag burit ihop med blåa jeans, vit t-shirt och svart skinnjacka såväl som till en blommig sommarklänning.

  Jag har gillat bägge sidorna, din sedan tidigare, och självklart delat tävlingen bland mina vänner!
  Hoppas innerligt på att ha tur!

 20. Hejsan!

  Vilken toppen tävling! Ett par nya Converse är precis vad jag behöver. Har tvättat min vita favoriter hemma lite för många gångar, så nu har limmet börjat släppa i sidorna.

  Hittade dessa superfina och tänkte direkt att jag jag gärna hade vunnit dessa:
  http://www.ninehearts.se/all-star-premium-washed-ox/279-0

  Jag är en tvätt-äkta Converse-tjej som gärna bär dessa skor 6 utav 7 dagar i veckan. Dessa snygga Converse hade jag burit ihop med blåa jeans, vit t-shirt och svart skinnjacka såväl som till en blommig sommarklänning.

  Jag har gillat bägge sidorna, din sedan tidigare, och självklart delat tävlingen bland mina vänner!
  Hoppas innerligt på att ha tur!

 21. Kanske lite konstigt att en ganska stor kille med skostorlek 44 vill vinna ett par Converse i storlek 37.
  Det är självklart inte till mig. Utan till min bättre hälft och underbara flickvän.

  Både hon och jag älskar Converse så vi har ganska många här hemma.
  Vad som är lite lustigt är att min flickvän faktiskt fått något större fötter på sistone, hon klagar jämt på att hon får ont i tårna och att hennes skor är för små. Så antar att hon faktiskt fått något större fötter därav behöver hon ju självklart nya fina Converse.

  Jag tror hon hade älskat dessa 🙂
  http://www.ninehearts.se/all-star-premium-ox/291-0

  Har like:at på fb och delat, hoppas du kan se det trots att jag har privat profil.
  Hade varit jättekul att vinna åt min kära! 🙂

 22. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna ett par skor då jag fortfarande springer omkring med mina vinterkängor och de har börjat bli lite varmt nu vissa dagar. Det skulle bli perfekt med dessa http://www.ninehearts.se/converse-all-star-dainty-hi-light-black/324-0 som passar till allt.

  Gillar deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Gillar även din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har delat tävlingen där.

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *