Tävlingsdags vinn en Tefal ActiFry snacking

Gillar ni när maten sköter sig själv eller vill prova nyttiga pommes frites?

Då får ni inte missa denna fina tävling där ni kan vinna en Tefal Actifry snacking till ett värde av 1995:-.

Jag testade ju att göra nyttiga pommes frites förra veckan som gick hem hos hela familjen och medans maskinen skötte sig själv hann jag både städa och pyssla med annat.

För att ha chansen att bli lycklig ägare till en Tefal Actifry snacking ska ni:

1,Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen där, ni kan dela min tävlingslänk, klicka bara på dela.

2, Motivera varför du skulle vilja vinna Tefal Actifry snacking.

Tävlingen håller på tom söndag den 6/7.

Lycka till!

Dags att presentera en vinnare av Tefal Actifry snacking……vinnaren är den här tjejen,

grattis , maila dina uppgifter till dianasdrommar@spray.se

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

59 Comments

 1. Jag skulle gärna vilja vinna! Älskar pommes på restaurang, men äter det aldrig hemma eftersom det inte blir lika gott! Vore spännande att bjuda på pommes från Tefal. Kram Stina

 2. Vi älskar pommes frites men får dem aldrig så goda hemma som när vi äter ute, därför vill jag vinna. Vore toppen om den håller måttet.

 3. Gillar och delar som jessica sundberg1

  Vi älskar att fritera olika saker som lök, potatis, rotsaker etc. Av rena hälsoskäl blir det inte så ofta eftersom delar av familjen vill dra ner på kaloriintaget. Att kunna äta det vi älskar men med nyttigare tillagning låter ju hur bra som helst. Då kan vi unna oss det goda oftare!

  Kram!

 4. Vi är en stor familj, det skulle vara spännande roligt gott och fantastsikt roligt att göra egen Pommes Frites.
  Barnen skulle i alla fall bli stormförtjusta. För när de ser Mac Donalds skylten då är det fest.
  Gillar & delar & följer dig och dina tips!

 5. Gillar och delar på FB, Tina Carlström.

  Detta vore super. Vi brukar göra pommes i ugnen, men de blir alltid degiga och sladdriga. Har funderat länge på att köpa en fritös, men tycker att det känns så flottigt och onyttigt. Tror att denna hade varit det vi söker och den hade använts väldigt flitigt! Ett nyttigare alternativ som gör att man kan festa till det lite extra!

 6. Skulle hemskt gärna vinna.
  Försöker tänka nyttigt så gott jag kan, ska ju börja plugga med hälsocoach som mål, så då måste man ju leva efter sina egna ord ;). Men nu när jag ska börja plugga är det svårt att leva allt för nyttigt, tyvärr är ju frukt och grönt dyrare än helfabrikat. Vore så perfekt att få denna underbara maskin, så man kan fritera lite rotsaker och annat gott, hyfsat billigt, men ändå känna sig sund, friterat är ju så gudomligt gott!

  Sen ska jag och pojkvännen snart flytta till egen lägenhet, och vi båda kommer plugga vid den tiden, plus har en hyper liten husky som kräver motion i massor, så skulle det vara väldigt praktisk om maskinen sköter sig själv så jag kan leka hemmafru/dagmatte/fattig student :).

 7. Åh vilken grej – flyttar snart in i relativt nybyggt hus där vi har sjötomt …Kommer bygga nån myshörna m lite kök´s möjligheter nere vid sjön…
  Vilken underbar manic, fettsnål mat o med timer så man kan lättaplanera…tänk oh få stå vid sjön o fixa middagar me fisk o goa grönsaker med hjälp av denna…

  Hoppas innerligt på tur…Vilken inflyttningsvinst de vore…/hoppfulla kramar fr mig Maria B

 8. Gillar seden länge dig, fast det vet du ju.
  Jag skulle älska att bara kunna servera barnen och oss själva nyttigare snacks.
  Skulle börja göra det mesta själv. Chips, pommes, chicken nuggets och ja det mesta som smakar godare friterat.
  LANGOS skulle jag göra. En stor favorit hos alla i familjen.

 9. DRÖMVINSTEN !
  Jag vet ärligt talat inte hur många gånger vi stått i butiken och tittat på dom där fritöserna !
  [ hela familjen älskar friterat, men både jag och mannen försöker hålla igen på det där med fett och väljer gärna nyttiga alternativ om vi kan… ]
  Men trots trånande besök i butikens fritös-hylla så har vi ännu inte kommit till skott !
  Det finns lixom alltid något som är ”liiite viktigare” att lägga pengar på när man håller på att bygga hus !
  Därför hoppas vi på massvis med tur nu !

  Delar på FB – Michaela Ambjörnsson

  KRAM

 10. Mamma äter som vegan, men det blir lätt bara bovetegröt och kokt potatis, om jag ironiserar lite. Allt som kan göra hennes mat nyttigare och godare är välkommet. Skulle vara roligt överraska henne med denna apparat, som inte behöver någon olja.
  Skulle själv vilja prova, så lite egetintresse för att vinna finns det också.

 11. Hej!
  Jag har gillat och delat på Facebook, .Malin Svensk Björck.
  Det här är apparaten för mig helt klart!
  Jag är handikappad och det är svårt för mig att laga mat nuförtiden.
  Så om maten sköter sig själv när den väl hamnat i apparaten så vore det underbart 🙂
  Sen är jag en potatis galning!
  Potatis i alla former, strips, Klyftpotatis och helstekt färskpotatis är favoriterna. Men även potatis i sällskap med andra rotfrukter är mumsigt.
  Håller tummarna så hårt jag kan, utan att dom hoppar ur led hoppas jag, och ägnar dagen åt potatis fantasier i brist på annat att göra i regnvädret 🙂
  Men önskar dig en härlig dag och vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 12. Dottern blir allt mer hälsomedveten och odlar mycket eget här hemma. Men vi båda gillar fortfarande onyttig mat också och det vore så mycket bättre att kunna fixa egna pommes till maten än att behöva åka till McDonalds för att få de goda pommesen…
  Skulle vara superkul att ge henne en liten knuff på vägen att det nyttigaste och godaste är det man fixar själv från grunden! <3

 13. Hej!
  Är gärna med i din tävling.
  Denna exklusiva apparat är ju ett riktigt kap.
  För inget går ju upp emot nyttiga snacks som
  hela min familj kan äta av, utan att känna skuldkänslor
  av att det är onyttigt.

  Med vänlig hälsning Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 14. Men åh vad är oddsen, mannen min kom hem igår och sa han pratat med en arbetskamrat om just den här och hur superbra den är. Pommes utan olja, hur grymt som helst. Hur som haver hade det varit så kul att vinna den till min man som fyller 40 år i slutet av juli. Vilken jäkla present! Har gillat och delat och håller nu alla tummar och tår!

 15. Om ”bebis 2014” ska bli verklighet kan jag inte äta mer av det godaste jag vet! Nämligen friterad potatis 🙁 . Så denna skulle helt enkelt matcha min nya livstil och mina mål för detta år.

 16. Min semester är redan slut..
  Och nu när jag ur huset tittar ut..
  Är jag ett par kilo tyngre.
  Sen är man ju inte yngre..
  Så nu vill jag säga stopp – och bry mig om min kropp!
  Vill tänka på vad jag äter men med denna kan jag lyxa nyttigheter…
  Och förhoppningsvis kommer jag nå mitt mål och slippee vara tjock i evigheter!

 17. Har gillat och delat på FB. Lottiz Törnqvist heter jag där.
  Det vore super att vinna den då jag ofta försöker hitta nyttigare alternativ till den feta maten. Dessutom är sådant som förenklar i köket alltid ett plus och får gärna bo i mitt kök.

 18. Åh en sån här vill jag vinna!
  Oftast är det jag som står i köket (tycker att det är roligt!!) och ibland tryter fantasin… 4 hungriga barn och en träningsnarkoman till man ger mig ibland utmaningar!
  Nyttigt, stora portioner, varierad kost, många hungriga….
  Tänk så underbart att med hjälp av denna hinna med annat under tiden…. Rena drömmen!!
  Håller tummar och tår!!

 19. Gillat och delat som Annika Andersson.

  Älskar alla prylar som finns till köket och att kunna göra goda pommes UTAN massa fett måste vara de ultimata apparaten!

 20. Tänk att kunna göra roliga snacks,pommes och massa egna påhitt till sonen som är mjölkprotein,havre,gluten och nöt allergiker. Hade varit lycka!!!

 21. Gillar och delat, skulle gärna vilja vinna denna inte bara för att göra pommes utan också testa alla adra saker som är goda men lite för onyttiga med vanlig fritering tex banan, räkor mmmm Självklart skulle jag ju göra pommes med hem även lökringar till hamburgarna som är sonens favoritmat.

 22. Jag är såklart gärna med 🙂

  Gillar din sida sen tidigare och delar inlägget (Ingrid Polly)

  Vi är en riktig pommes-älskar-familj! Fritösen vi har kommer fram lite för oftare än vad som egentligen är bra, och det vore så skönt om jag kunde vinna den här och kunna fritera med gott samvete 🙂 Jag är ju dessutom löjligt förtjust i att göra chili cheese och mozarella-sticks hemma, och då skulle det ju åtminstone kännas liiiite bättre 😉

  Kram, Ingrid

 23. Gillar o delar på fb

  Vill vinna eftersom jag verkligen är nyfiken på detta nya mer nyttiga och smidiga sätt att laga mat. Passar in hela vår familj som älskar god mat men kanske inte alltid vill stå och vakta vid spisen =)

 24. Har gillat och delat på FB här: https://www.facebook.com/malin.junghard/posts/644619778967670

  Motivering: Vi håller på att flytta in i hus (ska sova där första natten inatt!) och köket ska vi renovera så det hade varit riktigt underbart att vinna denna! Då hade vi kunnat göra god mat utan ugn och spis… den hade blivit vår räddning helt enkelt!
  Sedan hade den ju varit perfekt även efter renoveringen! Nyttiga pommes och annat friterat utan jättemycket olja – det hade ju varit heeeelt underbart! Hade blivit överlycklig om jag vann!

 25. Har delat på fb här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/474051372728948

  Jag äter enligt LCHF sedan en månad tillbaka och kan inte leva utan ugnstillagade grönsaker: kålrabbipommes, blomkål med curry, broccoli med chili & vitlök, vitkål med spiskummin, grönkål au natural, paprika, lök. Men det är så omständligt att tillaga i ugn – det osar och man behöver använda lite väl mycket fett —— jag behöööver en Actifry. Jag skulle använda den typ … varje dag. Ja, flera gånger om dagen 😉 Jag skulle gärna testa att göra hälsosamma fish and chips också, något barnen älskar.

 26. Jag försöker äta nyttigt och motionera för att få upp flåset
  men jag saknar att med krispiga pommes frites smörja kråset
  Med smarta Tefal Actifry snacking får jag allt i ett
  utan att få i mig en massa onödigt fett

 27. Gillar och delar Anja Lennartson

  Jag vill bjuda barnen på nyttigare mat som är festlig och lockande.
  Kanske kan vi ta med den när vi ska tälta på fotbollscup, vi skulle göra de som har husvagn och mer lyx gröna av avund. Självklart bjuder vi också dem på lite lyx. Perfekt att fixa tillbehören till grillningen.

 28. Har gillat och delat inlägget på fb (Lilith Fia Dark) och gillar sidan sedan tidigare.

  Vi älskar friterat här hemma men det är bökigt att fritera i kastrull så vi äter det väldigt sällan. Det vore den perfekta vinsten nu till sommaren, att få njuta av friterat ihop med det vi grillat.

 29. Älskar att fritera både pommes, hemgjorda chips, bakverk och frukt. Dock kan det bli lite mycket av det goda och det vore perfekt med ett kalorisnålare alternativ. Speciellt sommartid då hemgjord glass med friterade bananer eller ananas som efterrätt till grillad mat med pommes.

 30. Vill gärna vinna den här fritösen från Tefal nu,
  Vilken dröm att laga nyttiga snacks som du,
  En spark i baken,
  Att göra slag i saken,
  Och leva Hälsosammare framöver,
  Ge mig och barnen det vi verkligen behöver.

 31. Meeen hur gott och smidigt vore det inte att ha en egen Tefal fritös??,
  hade en fritös för ett antal år sedan men den var stor och klumpig och massor av olja skulle det vara i och efter ett tag fick man fick tömma ur oljan då den blev härsken nä fram för moderna lätthanterliga och nyttigare varianter, jag skulle bli superglad om det blev just jag som fick prova på!!
  Har gillat din fb sida sedan länge under mitt namn Christina Frisberg.
  kramar till alla som vill/törs/behöver 🙂

 32. Vill så gärna vinna så jag kan göra pommes i snygg fritös
  Och fritera nyttigare är ju inte helt fel
  Älskar friterade grönsaker fisk och kyckling mums
  Det kanske kan bli fler gånger om man ägde en actifry
  Håller nu tummar och klor
  Bettan

 33. Jag har det senaste året tappat drygt 50 kg genom att ändra mina matvanor. Jag som älskar friterat i alla former har snällt fått avstå de allra flesta gånger pga fettinnehållet. Denna maskin skulle ge mig möjligheten att äta friterad mat utan att behöva sluta tappa i vikt! Vad jag skulle fritera? Nog skulle jag till att börja med unna mig en bit friterad camembert om jag vann!

 34. Vill reducera vikten, och samtidigt umgås med mina vänner och kunna äter lite god mat utan att känna dåligt samvete. Det hade varit toppen!!

 35. Mina barn älskar pomme, så en lite nyttigare vaiant hade varit toppen. Själv skulle jag använda den till grönsaker 🙂
  *•.¸♥¸.* Gillar & delar *•.¸♥¸.*

 36. 1. Jag är gärna med och tävlar, gillar och delat på facebook, liselotte andersson
  2. Skulle vara underbart att vinna denna, tror det verkligen är något för mig. Gillar ej att stå och laga mat allt för länge, här verkar det som det sköter sig själv ganska mycket och dessutom blir nyttigare.
  Hoppas, hoppas Mvh Liselotte

 37. Gillat och delat på Facebook (Petra Widen Lindh)

  Jag gillar verkligen pommes och visst äts det en hel del här hemma men skulle även vilja prova räkor, grönsaker och varför inte fritera munkar? Vad smakar bättre till en kopp kaffe i solen på altanen än nybakat munkar? Det vore toppen med en användbar maskin som verkligen funkar både till vardag och fest, så nu drömmer jag mig bort och förlorar mig i härliga recept till denna ActiFry och hoppas turen är på min sida 🙂

 38. Gillar sedan länge och delar tävlingsinlägget.

  Jag älskar friterat – den där krispiga ytan och det mjuka inuti liksom gifter sig i munnen.
  Men det här med tillredningen är inte det roligaste – det sprättar olja om vartannat, det bränns i huden och kläderna får fettfläckar. Ohållbart!
  En nyttigare, smidigare och betydligt mer stilren variant på fritös vore rena drömmen för en frityr-junkie som jag är.

 39. Jag gillar och delar på FB (Annika Nilsson)

  Tefal Actifry snacking vore ju värsta grejen,
  för matglada, men icke-matlagningskunniga tjejen!
  En dröm om nyttigt och gott friterat blir sann,
  även utan en ”bullmamma” i vårt kök om jag vann!

 40. Den vore perfekt i mitt kök!! Jag har sjukdomar som gör att jag har svårt för sommaren och värmen och mår dåligt när det blir för varmt. Det vore toppen med en Tefal Actifry som hjälp i köket så jag slipper stå och laga mat vid spisen i värmen 🙂

 41. Nyttiga pommes frites vore ju toppen
  kan göra underverk för denna kroppen
  Pommes älskar allihopa här hemma
  men ger mig ofta ett litet dilemma
  Man vill ju inte göra familjen helt osund
  eller ge någon en form som är helt rund
  Nej, denna skulle vara toppen för oss
  där ingen ändå vill påminna om en valross
  Sprider din sida bland alla på hela facebook
  så nu kommer de som gillar en slimmad look

  https://www.facebook.com/kickibunny.kronborg/posts/258496817685122

 42. Gillat o delta:)

  Drömmer om att kunna fritera mina egna strips och rotfruktschip och äta utan dåligt samvete!

 43. Hej!
  Efter min studiecirkel i Thailändsk matlagning är jag såld på friterat. Finns det något som inte går att friter:)
  Denna manick skulle underlätta min matlagning betydligt för att inte tala om att göra den nyttigare.

 44. Jag gillar pommes men hatar doften av frityrolja! Stanken måste ju bli mindre om man bara behöver använda så lite som 1 msk olja… Det hade varit kul att kunna göra goda pommes hemma och prova på en massa rotfruktsgodsaker! Kanske kan man till och med göra bakverk i den? Skadar ju inte att testa! 🙂

 45. 1. Jag är gärna med <3
  Gillar på FB med namn Sofie Altuntas

  2. Delar tävlingen på min FBlogg
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/659024420841117

  3. Motivering:
  När CSN-lönen inte räcker till för smart kökshopping,
  ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
  med denna finfina köksmaskin som Diana tävlar ut,
  skulle pommes frites abstinensen äntligen få sig ett slut,
  favoriträtterna kan lagas, bl.a massor av potatis,
  den kommer få en hedersplats vid min spis,
  till en fattig men glad högskolestudent,
  skulle detta bli en mycket uppskattad present

  Håller tummarna
  MVH Sofie

 46. Hejsvejs i sommarvärmen!

  Delar som Anna Vland. 🙂

  Varför? Vi försöker laga så mycket som möjligt från grunden eftersom det känns så mycket bättre att veta exakt vad maten består av. Det ger möjligheten att själv välja mängd råvara och slippa tillsatser. Renare mat helt enkelt!

  Actifry verkar vara ett smart komplement till en smidigare vardagsmat, nyttigare snacks och godare mat. Friterad mat brukar vara extra god men fylld av billig olja så om det går att använda minimalt med finolja och få samma friterade effekt är jag såld!

  Håller tummarna!

  Kram Anna

 47. Vi ska snart sätta ner foten och bestämma datum för vårt bröllop! och min sambo slås med sin vikt..och jag också. Vill älskar att äta pommes och med denna vinst kan vi bara bli nyttigare och smalare inför vår stora dag!
  #villvinna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *