Här kommer ett tips på ett somrigt vin som är perfekt till skaldjur eller fisk.
Petite Faiblesse Sauvignon blanc
Torr, aromatisk, fruktig smak med inslag av passionsfrukt, päron, krusbär, citron och nässlor.
Att sen flaskan är fin är ett plus, tokgillar.
Föredrar ni vitt eller rött vin?
Kram Diana
Jag har alltid vart mest förtjust i rödvin,
men den här sommaren har jag även fått upp ögonen för lite iskallt rosé 🙂
KRAM
Jag föredrar vitt vin gärna så sött som möjligt 🙂 Snygg flaska! Kram Anette
Hej! Kul med vintips.
Kram
Rött vin helt klart! Men med tanke på den söta hunden skulle jag kanske kunna köpa en 😉
Kram
Kul med lite nya vintips!
Jag föredrar vitt vin. Och rosé. Jag tycker om rött vin men får migränliknande huvudvärk av det tyvärr.
Kram Jennica
Det såg svalkande och gott ut!!
Jag föredrar ett vitt torrt och kallt vin…men till en god köttbit ett glas rött förstås:)
Igår åt jag världens godaste fisk och skaldjursgryta på en skärgårdskrog här på ön….när jag går dit äter jag alltid det…sååå himla gått, ser ut som en soppa när den kommer in…innehåller saffran i såsen och kryddat med lite hetta, och så ett vitlöksbröd till…mums!!!
Nu ut till solen igen!!
Kram
Jag föredrar mousserat / champagne eller vitt. men rött e gott till en kött bit, ha en fin helg, kramar
Beror förstås på tillfället och maten, men generellt vitt och gärna med lite bubblor! 😉 Kram!
Jag dricker av alla färger 😉 Under sommaren föredrar jag Rosé. Tack för vintipset
Kram
Gärna vitt, torrt vin eller bubbel. Gillar även rosé. Kram Stina