Bra mat hemma

Bra mat hemma är en matkasse som har riktigt bra variation av matkassar.

Förra veckan provade vi Gi-kassen, bästa matkassen jag har provat, både nyttigt och gott.

IMG_3634

GI-kassen från Ola Lauritzson är den perfekta matkassen om man vill laga god mat och samtidigt vara hälsosam!  Gi kassen innehåller närproducerade råvaror så långt det är möjligt.

Alla tillbehör finns med så man behöver inte köpa till något, vilket jag gillar då andra matkassar har en lista på tillbehör du själv behöver köpa till.

Vi passade samtidigt på att beställa Gi-boxen som jag har varit nyfiken på länge och den fick högsta betyg av både mig och maken.

Den perfekta lunchlådan för bara 49:-, både nyttig och alla rätterna var supergoda.

IMG_3643

Favoriträtten under veckan var Nudelwok med sesamfrön (ni ska få receptet), denna rätt gillade även barnen mycket och den tog slut i ett nafs..

IMG_3645

Veckans rätter var Fisk med persiljesmör och varma tomater, Kycklingburgare med grillad ananas och limecreme, Nudelwok med sesamfrön och Grillad fläskfile med ädelostcreme.

Alla rätter innehåller mellan 450-550 kcal, perfekt för mig och maken som försöker bli av med semesterkilona…

Bra mat hemma har 4 olika matkassar – Premiumkassen, Lchf kassen, Familjekassen och Gi-kassen, alltså något för alla, jag är sugen på att prova mig igenom alla innan jag bestämmer mig för vilken vi ska ha.

Har ni testat matkasse från Bra mat hemma?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Den där matkassen blev jag verkligen sugen på att prova, gillade barnen den också?kram Anna

  2. Vilken bra matkasse, både nyttig och god, har aldrig hört talas om den så tack för tipset kram Mia

  3. Mums! Nej, jag visste inte ens att den fanns? Och då har jag ju ändå testat mig igenom ungefär resten av Stockholms utbud på matkassar (känns det som). Jag har ju Ecoviva och Middagsfrid som favoriter, men borde kanske testa någon från Bra Mat Hemma med.

  4. GI kassan skulle jag gilla skarpt, nu lagar jag massa GI mat ändå men funderar jag på att testa en matkasse då jag jobbar borta hela dagarna (vilket familjen inte är van vid). Dock levererar ingen hem till oss, men tycker inte just DET är det viktiga. Funderar på att prova City Gross som har olika kassar och som man kan hämta på plats. Först ska jag äta ur frysen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *