Hållbara lockar med GHD Curve

Fredag och dags för veckans skönhetstips, denna veckan tipsar jag om hur ni får hållbara lockar med GHD Curve.

IMG_3729

Tips för hållbara lockar:

1, Först och främst så är det lättare att locka ett rent än ett smutsigt hår, smuts tynger ner väldigt mycket så se till att håret är rent.

2, Använd värmeskydd ,de flesta värmeskydd ger effekten av ett mer hållbart resultat. Du ska även inte röra lockarna medan dom är varma, låt dom svalna en lång stund innan du börjar dra och kamma i dom för om håret är varmt är det formbart.

3, Använd dig av hårklämmor och dela upp håret i sektioner. Locka sedan sektion efter sektion, med underhåret först, så missar du inte en slinga!

4, För att få lockarna att hålla är hårspray efteråt ett måste.

Gårdagens lockar som har hållt i 3 dagar.

Outfit Top Love Forever Jeans Isay båda från Garderåb

Ha en härlig helg!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Otroligt snygga lockar och snygg som alltid 🙂 Ha så himla roligt ikväll 🙂 Hade jag vart ledig så skullejag gärna åkt med…. 😉 me jobbet kallar nu… kram kram

  2. Vilken snygging du är och vilken locktång. Jag älskar ju allt vad locktänger heter, vet inte hur många jag har. Men just nu kör jag rakt hår och behöver en plattång och det har jag bara en superbillig från Rusta.
    Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *