Gatogether med Spot and Tell och Gato Negro

Spot and Tell är ena riktiga  fenor på att ordna roliga event, den här gången var det goda viner från Gato Negro i focus och fantastisk mat på Supper med chilenska smaker, mumma säger jag och så trevligt.

IMG_3911

Vi fick en  lektion i hur man framställer Gato Negros röda viner och sedan skulle vi blanda egna. Fyra olika viner skulle bli the perfect blend och vinnaren fick en resa till Chile……

Gissa om koncentrationen var stor vid mitt bord….

IMG_3926

Problemet var bara att vi nog hade lite för roligt när vi blandade våra viner…för vi glömde en av dom 4 smaksättarna och hela bordet fick hämta tillbaka sina viner..och nej ingen vid mitt bord vann resan till Chile.

IMG_3927

Först serverades vi chips och avokadosalsa, charkuterier och oliver. Till det Gato Negros lättdruckna rosévin.

IMG_3929

Själva middagen bestod sedan av ett choklad och chilikryddat långkok på högrev, tacochips, gräddfil, tacos de pescado (fisktaco), ceviche del caribe, empanadas, chorizo med chimichurri och bröd och hembakat bröd med avokadoaioli. Vitt och rött Gato Negro var perfekt till den starka maten.

IMG_3928

Och så förstås en god dessert.

IMG_3934

Stort tack till Spot and Tell och Gato Negro för en trevlig kväll.

Har ni nån favorit från Gato Negro?

Min är Gato Negro Cabernet Sauvignon.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Vinna en resa till Chile!! Wow!! Ett fantastiskt vackert land med en spännande historia! Blir allt lite avis på ALLA dina roliga event Diana!

    Trevlig helg! KRAM Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *