Percy and Reed

Fredag och dags för veckans bästa skönhetstips.

Jag har upptäckt ett nytt hårvårds märke Percy and Reed som kommer från London.

Jag bara älskar dom söta förpackningarna, så fina att ha framme i badrummet.

Jag har testat Percy and Reed Hydrating Mask som är en djupgående inpackning  som vårdar och ger nytt liv till håret. Den gör håret mjukt och hanterbart samt innehåller marshmallow för en extra näring och styrka till stressat hår. Inpackningen innehåller även kokosolja för att återfukta håret på djupet.

Doftar alldeles underbart ochligger i en bra prisklass ca 249:-.

Jag har även testat Finishing Polish är en mild kräm som gör håret mjukt och fantastiskt. Den innehåller extrakt av hästkastanj som gör håret mjukt med en flexibel stadga samt solrosvax som skonsamt återfuktar torrt hår.

Stort gilla även på denna.

Ha en riktigt härlig fredag!

Återkommer med ett riktigt bra vintips senare i eftermiddag .

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Visst är förpackningarna söta. Jag fick ett prov en gång i glossyboxen på deras torrshampo. Tyvärr funkade den inte så jag fick aldrig provat den… Finns de att köpa här i Sverige? Affär? Nätet?
    Ha en härlig helg Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *