Vilken tävling vinn en valfri resa i världen

Måste bara tipsa om en helt fantastisk tävling som Taxi Stockholm har, du kan vinna en skräddarsydd resa vart du vill i världen i en taxi.Hur bra är inte det?

Själv skulle jag välja en resa till Barcelona tillsammans med den här taxichauffören:

Ronnie Glysing (bild lånad från Taxi Stockholm)

Det han inte vet om sport är inte värt att veta….och en sportresa skulle det förstås bli, jag menar besöka Barcelona utan att se en Barcamatch går ju inte…

Lite shopping, tapas och cava skulle förstås också ingå.

Vart vill du åka?i tar dig vart du vill i världen – i en taxi

Det är höst, det är mörkt, man längtar bort. Det är många som nappar på resebyråernas färgglada erbjudanden.  Men långt ifrån alla gör det med ett leende på läpparna – på grund av flygrädsla.Vi svenskar är faktiskt de mest flygrädda folket i Skandinavien. Därför vill  Taxi Stockholm erbjuda en flygrädd person med vän möjligheten att åka var de vill i världen – i en taxi.
Fram till 19 november har du som är flygrädd chansen att vinna en resa för dig och vän. Du behöver inte bekymra dig om varken vägrutt, boende eller underhållning. Du bestämmer destination och chaufför, vi och våra partners tar hand om resten.Den 1 december startar vi från Taxi Stockholms huvudkontor och kommer hem senast den 14 december

 

Tävlingen hittar du här

Vart skulle du välja att åka?

Häng med mig på instagram:dianasdrommar för idag ska jag ut och resa lite, dock inte med taxi…

Kram /Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *