Tjejlyx på Silja Symphony

Jag är hemma igen efter 2 fantastiska dygn med 7 härliga tjejer, vi har haft tjejlyx på Silja Symphony med god mat, spa , shopping och lite skönsång…..

Min hyttkamrat och andra (blogg) hälft Lina och jag är redo för lite tjejlyx.

IMG_4367

Hollywoodlockar som sig bör made by Catta på Creative Headz

IMG_4373

Vi checkade in och installerade  oss i dom nyrenoverade Commodore-hytterna som var som en lyxig liten lägenhet med vardagsrum , sovrum och ett badrum.

IMG_4368

Sen blev vi välkomnade med bubbel och snittar i loungen( som man har fri tillgång till om man bor i en Commodore hytt) av självaste kaptenen.

IMG_4376

Han berättade om Silja Symphony som tar ca 2800 passagerare, att båten har genomgått ett ansiktslyft med nyrenoverade Commodorehytter och lounge, fått 2 nya restauranger (mer om maten senare), nyrenoverat Spa, nya butiker på shopping gatan och ny större taxfree store.

IMG_4375

Jag lovar att ta er med på våra upplevelser på båten och en liten Helsingforstur.

Såhär slutade första kvällen….

Fortsättning följer….

Gillar ni att åka båt?

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Nej, det gör jag inte 🙁 Kortare resor på några timmar är ok men annars avstår jag. Så fort jag närmar mig en båt blir det stormvindar och det gillas inte. Har varit med om bogvisir som inte gått att fälla och lite annat så nej.

    Kram

  2. Vad roligt det var att träffa dig Diana!!! Du är verkligen en underbar människa och så glad och positiv! Och jag måste bara säga att GUUUUUD vilken härlig header!! NUUUU vill jag ha sommar igen ju! Så himla fin!

  3. Vad det ser fint ut! Personligen tycker jag att Symphony och Serenade är Östersjöns finaste fartyg. Kul att dom har renoverats, då kan man väl anta att dom får fortsätta att segla här några år till. Själv planerar jag en kryssning med familjen på Symphony i maj så det var kul att se lite fina bilder därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *