Rökigt julbord på Restaurang Hjerta

Igår tog jag med maken på rökigt julbord på Restaurang Hjerta som ligger mysigt vid vattnet på Skeppsholmen.

IMG_4783

Restaurangen är en gammal Torpedverkstad som är ombyggd till en mysig krog med högt i tak och stora fönster. Här serveras julbord varje kväll tom den 21/12.

Vi välkomnades av varm glögg vid kajkanten och insöp doften av tjära och hav, så mysigt sen gick vi in i värmen för att go bananas på julbordet.

Fanns massa spännande som rökt julskinka, rökig tomatströmming, rökt lax , Hjertas egna senap som jag verkligen gillade,

rökta delikatesser , sirapstekt kål, jansson, kalv köttbullar, stenugnsbakad pumpa, en otroligt god skagenröra som maken inte kunde sluta äta a…..utan åt sig mätt redan vid sillbordet!

Och så förstås det ett dignande dessertbord.

IMG_4777

Klänning Garderåb (ni missar väl inte att tävla om ett presentkort på 1000 kr hos Garderåb här)

Dagen till ära hade jag varit hos Creative Headz och fixat Hollywoodsvall och håller ni utkik i eftermiddag så har ni chansen att vinna en makeover hos Creative Headz…

IMG_4774

Efterrätter är det bästa jag vet och jag blev inte besviken.

IMG_4778

Ett annorlunda julbord med rökiga smaker i mysig miljö väl värt att prova och om ni inte har möjlighet till det ska ni absolut inta en lunch på Hjerta ute vid kajen i vår så himla mysigt med utsikt över Djurgården.

Har ni varit på julbord?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Nej, det har jag inte varit. Julmat är inte något som jag uppskattar så det får vara för min del. Det räcker gott med julafton. Efterrättsavdelningen däremot, den hade jag inte tackat nej till!

    Ha en fin tredje advent!

  2. Vi har haft julbord på jobbet två dagar sedan blir det lite knytisjulbord hos goda vänner på fredag. Ser riktigt gott ut, ert julbord och du är fantastiskt snygg!
    Kram Stina

  3. Ser riktigt mysigt ut! I år sparar jag julbordet tills på självaste julafton, jag tror att det är första gången någonsin som jag INTE äter julmat/bord innan. 😉 Ha en underbar start på veckan och jag hoppas att vi ses snart. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *