I måndags tog jag med Nilla på Gulddrakegalan, en mycket trevlig tillställning som hölls på K-märkt Garnisonen.
Stockholms bästa krogar skulle utses och gulddrakar skulle delas ut.
DN har i 40 år granskat Stockholms krogvärld och Gulddraken instiftades 2001. Juryn utgörs av DN:s hemliga utvalda som anonymt recenserar Stockholms restauranger. . Smakupplevelse, atmosfär, prisvärdhet och hög trivselfaktor är viktigt i alla kategorier. Ambition, fantasi, vinlista och fingerfärdighet i köket avgör också bedömningen.
Det bjöds på en fantastisk dessertbuffe, jag provsmakade förstås lite grann, jag menar hur ofta bjuds man på en dessertbuffe
av konditorn Daniel Ros.
Vi fick även en helt fantastisk parmesankorv i egenbakat bröd med senap- och kaprismajo från Korvhantverk, beroendeframkallande säger jag.
Till det fick vi bubbel och goda drinkar, en perfekt smakkombo….
Dj Qute/Sara var på plats och livade upp stämningen (extra kul att träffa henne då vi har jobbat tillsammans)
Alla helt obekanta för mig men något annat var väl inte att vänta! Lät som en god och trevlig kväll på alla vis 🙂
Kram
Wow vilket lyxigt och gott event!
Kul att fotografiska vann, så otroligt bra mat där.
Kram Kram
Ser trevligt ut :), nu fick jag lite tips på nya krogar att besöka kram
Oaxen har jag besökt två gånger men bara när den låg på Oaxen. Otrolig upplevelse båda gångerna. Café Pascal ligger vid Olivias skola så där brukar jag slinka in då och då. Nu blir jag nyfiken att prova Katarina ölkafé också.
Åh vad mumsigt 🙂 synd jag var sjuk! Kramar
Hej fining!
Kul att se dig! Släng i väg ett mail när du har tid så kan vi catcha upp lite! Kram Sarah Qute
Så mycket gott! 😀
Tack för tipsen, Cafe Pacal måste provas och Oaxen , ser lyxigt ut kram Anna
Dessertbuffé – mums. Kram.
Oj oj oj ja vem kan motstå det? Kram Anette
Pascal ligger typ 20 meter från mitt arbete, så där har jag varit några gånger. Ett mycket bra ställe.
En gala helt i min smak. OMG så härligt det ser ut och låter. Snälla snälla snälla ta med mig nästa gång. Jag lovar att jag ska vara ett snällt och roligt sällskap.
Hihihihi…Kram Mia
http://happyvardag.se/2015/01/28/febervims-och-trottogon/
Så mycket gott! Kram!
Det här såg ju otroligt trevligt, gott och lyxigt ut! 🙂 Daniel Roos är ju riktigt bra, kan tänka mig att den buffén var gudomligt god! Daniel jobbar för restaurangen där min man jobbar, så jag har hört en hel del om desserter han gör för deras restaurang. Kram