Askungen

Igår hämtade jag lilla O och hans (flick) vän tidigt från skolan för vi skulle gå på premiären av Askungen.

Berättelsen om Askungen

Handling:

Den klassiska berättelsen om Ella, vars far gifter om sig efter att modern tragiskt dött. Ella vill stötta sin pappa och välkomnar styvmodern Lady Tremaine och hennes döttrar Gabriella och Petronella in i familjen. Men när Ellas far oväntat dör befinner hon sig plötsligt i en grym och avundsjuk familj, och hon tvingas bli familjens tjänare.

Hennes hopp väcks när hon möter en vänlig främling i skogen, Ella tror att pojken arbetar i slottet men i själva verket är han prins. Slottet skickar ut en balinbjudning till alla unga kvinnor och Ella hoppas på att få träffa pojken där. Men hennes styvmor förbjuder henne att gå och förstör hennes klänning.

Extra kul är att Stellan Skarsgård har en roll i filmen.

askungen

Lilla O och hans vän gillade filmen men tyckte att den var alldeles för sorglig.

Jag tyckte att filmen var bra och gillade budskapet att man ska vara snäll och god mot alla, jag älskar för övrigt när man gör om Disneyfilmerna med riktiga karaktärer .

Ni missar väl inte min tävling där ni kan vinna biobiljetter till Askungen, tävlingen hittar ni här

Vilken är er Disney favorit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Mysigt ! Jag har hört att filmen ska vara jätte bra ! 🙂

  Ja, för tusan – kolla tv4 play !!
  Och tror du att det är på skämt så kan jag meddela att man kan få en live version bra man går till vårdcentralen eller mataffären här en vanlig veckodag 😉
  Kram

 2. Jag har hört att filmen verkar jättebra, jag får nog ta och låna några mindre kids än mina och gå på bio med så jag får se den :).
  Ha en fin lördag!
  kram Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *