Coolsculpting frysa bort fett

Jag var på en mycket spännande pressfrukost i fredags som Dominika Peczynskis PR byrå Mafioso bjöd in till på hotellet Miss Clara by Nobis. Där fick vi en presentation av två härliga tjejer Anna och Maria om Coolsculpting en maskin som fryser bort fett.

IMG_5711

Denna tjej var smal från början men ville få bort det där fettet på insidan av låren som är näst intill omöjligt att få bort, men med Coolsculpting funkade det, för det unika med denna maskin är att man kan punkt markera tex insida/utsida lår, mage, och gäddhänget på armar vilket är omöjligt vid träning.

coolsculpting

Jag hade trevlig sällskap av Emma och Anne.(bild lånad av Anne)

pressfrukost

Vi bjöds på en god frukost.

CoolSculpting är marknadsledande på att säkert och permanent ta bort fettceller med hjälp av kyla och helt utan kirurgi och   hela 1,5 miljoner behandlingar har utförts världen över.

IMG_5712

Så fungerar CoolSculpting:

  Reducerar fettdepåer på delar av kroppen som trots träning och en hälsosam diet inte försvinner, så som putmage, överarmar eller lår samt ”lovehandles”.
• CoolSculptings avancerade ”Anti-Freeze Detect System” omöjliggör frysskada och man kan gå till jobbet direkt efter utförd behandling
Synbara resultat: I genomsnitt försvinner 20-25% av fettcellerna efter ett behandlingstillfälle. Behandlingen kan naturligtvis upprepas för ytterligare reducering av fettdepåerna.
Jag är verkligen sugen på att prova denna metod då jag har några ställen där fettet aldrig försvinner som insida/utsida lår och den lilla bebismagen.

Har ni något ställe där fettdepåerna aldrig försvinner oavsett viktnedgång?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Låter spännande, jag har insidan av låren som jag inte blir av med så skulle gärna höra mer om detta, kostnad, tid mm kram Mia

  2. Jag har både ett och tre områden jag gärna skulle frysa bort, ska kika in för det där vill jag veta mer om kram Anna

  3. Intressant & läskigt 😉 jag skulle inte våga… inte för att jag tror något hemskt skulle hända, verkar ju mindre farligt än operation… men jag är feg å behåller min kropp som den är… just idag i alla fall 🙂

  4. Sitter och funderar om hela jag kan sättas in i en frys… Å jo det finns extra svåra ställen men mest av allt blir jag sur på hudkostymen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *