Exit Hare Care

Just nu behöver mitt hår extra omtanke och vård eftersom jag använder extensions och jag har hittat en serie produkter från Exit Haircare som återfuktar, bygger upp och ger spänst både till mitt egna hår som behöver det och som funkar utmärkt på extensions.

exit haircare

Serien är utvecklad och framtagen av frisörer för frisörer. Serien består av tio produkter inom både vård och styling. Huvudingrediensen i alla produkter är marockansk Arganolja som jämnar ut hårets fibrer och ger håret näring, volym och glans. Produkterna återfuktar, förnyar och stärker både hår och hårbotten. Alla Exitprodukter är 100% parabenfria och är inte testade på djur, det gillas.

Jag älskar doften, håret doftar helt underbart, extra plus för snygga förpackningar som gör sig bra i badrummet och att produkterna är både prisvärda och dryga.

Favoritprodukterna är hårinpackningen som gör håret mjukt, glansigt och ingen frissighet och moussen som ger perfekt och naturliga volym och glans.

Saltvattenssprayen rekommenderas också för en perfekt beachlook.

Du hittar produkterna hos utvalda salonger och även i webshopen.

Har ni testat Exit Haircare?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Har inte testat men blev bra sugen då jag gillar produkter med arganolja kram Anna

  2. Jag är sååååååå sugen på att sätta in extensions igen!
    Det är ju så fint…men sliter så på mitt tunna hår!
    Marockansk arganolja är verkligen den bästa!
    Roligt att du hittat bra produkter till håret!
    Kram! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *