Födelsedagstävling med Beach House

Jag inte bara älskar att fylla år och bli uppvaktad utan att själv också hitta på fina överaskningar till människor i min närhet och ni mina fina bloggvänner förgyller alltid framför allt min vardag med era gulliga ord så nu vill jag fira er med lite finfina tävlingar.

Jag startar med en tävling från Beach House som har den underbaraste , mjukaste bomullen man kan tänka sig på sina bäddset, för att inte tala om nattplaggen som är som att sova i den mest urtvättade, skönaste t-shirt du har.

IMG_5793

Nu har ni chansen att vinna mitt absoluta favorit natt plagg : Nattlinnet  i vårens nya färg Bell Bay

Instagram media by dianasdrommar - Godmorgon härliga #tisdag #tuesday #beachhousecompany @beachhousecompany #tävling på min #blogg idag #dianasdrömmar.se

Och för er som hellre sover i pyjamas så har jag förstås en sådan att tävla ut också i vitt.

IMG_5784

IMG_5796

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Svara på frågan :Vilka färger är årets nyheter på Beach House påslakan, svaret hittar du här

och motivera varför du ska vinna.

2, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör du här och dela tävlingen på facebook.

Tävlingen håller på tom 7/4, lycka till.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

34 Comments

 1. Rätt svar är : Band Bay och Fold Dusk och jag vill vinna för att mitt nattlinne nästan är i trasor och jag verkligen behöver ett nytt kram Anna

 2. Fold Dusk och Band Bay är de nya färgerna. Varför jag vill vinna? Jag vinner aldrig tävlingar och jag är nyfiken på den fantastiska kvaliteten som Beach House ska ha på sina produkter och vill gärna testa. Kram Stina Lindgren
  PS hoppas att du blev ordentligt firad igår Ds

 3. De nya färgerna heter Fold Dusk och Band Bay, jättefina!
  Tro det eller ej men jag äger varken nattlinne eller pyjamas. Sover alltid naken. Kan bli problem när man sover borta så då tar jag alltid en stor t-shirt eller liknande. Som du hör är jag verkligen i behov av ett anständigt nattplagg och vad passar väl då bättre än ett ifrån Beach House?!
  Gillar reda och har såklart delat!
  Kram Pia

 4. Nyheter som heter band bay & fold dusk underbara underbara färger!

  Jag gillar redan på FB

  JAG HADE UPPSKATTAT ATT VINNA FÖR JAG FYLLER ÅR 8 APRIL VAD HADE VARIT BÄTTRE? BARNBARNET HAR BÖRJAT VILJA SOVA ÖVER OCH EN NAKEN MORMOR KANSKE INTE ÄR SÅ KUL 🙂

 5. 1) Band Bay och Fold Dusk. Nu ska du få höra. Jag är beräknad den 7 april och går i väntans tider. När kommer lillasyster? Dessutom fyller den här kvinnan 35(!!) den 8 april. Det där nattlinnet alltså – det skulle jag antagligen bo i, här hemma som nybliven mamma. Kram på dig 🙂

  2) Gillar på Facebook. Kristina Karlsson. Har även delat tävlingen här:
  https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/950856921613821

 6. Åhh vilken tävling….

  Då jag håller på att inreda vår lilla gäststugan som ligger nära sjön…Tänk & få lägga att Bach House nattlinne på kudden till tjejen & nja inget t killen..

  Skulle dessutom mer än gärna bädda i deras bäddsett…
  Färgerna som är nya är Band Bay & Fold dusk…
  Tänk få vakna med de på sig, sträcka på sig o de är morgon, strosa ner & ta ett bad…beah house nattning skulle vara succé här…
  Hoppas hoppas

 7. De nya färgerna är Band Bay och Fold Dusk.
  Jag behöver verkligen ett nytt nattlinne. Dom jag har är ganska gamla och slitna.
  Har ej FB.

 8. årets nyheter är Band Bay och Fold Dusk
  sova är härligt och nödvändigt, att sova i sköna nattkläder och
  behagliga lakan är guld värt,
  letar ständigt efter behagliga och skönare än sköna sovplagg,
  kanske kan denna passa även kräsna mig?
  gillar och delar på facebook
  kram

 9. De har så fina/sköna produkter, jag har själv haft detta nattlinne fast i ljusblått tyvärr var det besök av dottern här och hon förälskade sig i nattlinnet så det fick följa med henne hem till Madrid där hon bor, så skulle jag nu vinna detta så kommer det att gömmas nästa gång hon kommer hit 😉
  Jag har delat tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  SVAR: Färgerna VÅR/ SOMMAR FOLD DUSK & BAND BAY snygga som attan bägge två 🙂
  GLAD PÅSK!! 🙂 FINA DIANA!! 🙂

 10. Nyheterna är ljuvliga Band Bay och Fold Dusk <3 Jag tävlar och hoppas, jag har inget nattlinne jag trivs i…sedan en sisådär 20 år tillbaka… *suck*
  Jag har väl införskaffat massor och skänkt bort lika många 🙂 Det låter ljuvligt !
  jag delar på FB och hoppas såklart , grattis i efterhand och Glad Påsk !

 11. Ååå en tävling. Vad kul!
  Grattis i efterskott!
  Självklart är jag med i den och gör allt som ska göras för att få vara med.
  De nya färgerna är Band Bay och Fold Dusk.
  Varför just jag ska vinna?
  Jo, för jag sover alltid i nattlinne och jag fyller ju år snart. (2/4)
  Vore en toppen present, ju! 🙂
  Gillat och delat 🙂
  Ha det bäst!

 12. Band bay
  Fold dusk

  Ger det till min dotter hannah som har fått svår epilepsi. Hon är 16 år och en riktig kämpe!! Hon skulle älska detta nattlinne 🙂

 13. Fold Dusk och Band Bay. Hahaha, jag äger varken nattlinne eller pyjamas. Sover alltid i ett vanligt linne. Min man skulle gärna vilja se lite sexigare nattkläder, själv skulle jag gärna vilja ha ett praktiskt och skönt nattlinne från Beach House!

  Gillar o delar som jessica sundberg1

 14. Ett stort grattis till dig och jag vill gärna vara med i tävlingen. Fold dusk och Band bay är dom nya färgerna.
  Kram Mamma C

 15. Hej
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Färgerna är Fold dusk och Band bay.

  Skulle vilja vinna för jag är väldigt frusen av mig men pga min sjukdom (är känsligare än prinsessan på ärten 😉 ) så kan jag inte siva i vad som helst gör det ger sår och blåmärken.
  Dom här låter ju underbart mjuka och kanske skulle lösa ett problem för mig.
  Håller tummarna för det!
  Ha en glad påsk!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 16. Fold Dusk och Band Bay är de nya färgerna. Gillar dig på FB och delar, Tina Carlström.

  Vi har flyttat till hus och nu kan jag inte längre springa nakenfis hemma. Ny har vi insyn och jag vill gärna inte att hela byn ska veta hur jag ser ut naken. Därför vore en pyjamas toppen!

 17. Åh vilken super tävling, Svar på frågan Färgerna: Fold dusk och Band Bay.
  Skulle så gärna vilja vinna en vit fin pyjamas så jag matschar mina 2 döttrar, även så skulle jag vilja strosa runt i den i vårat alldeles egna Beach house i dalarna.
  Håller tummarna att turen faller på mig =)

 18. Fold Dusk & Band Bay

  En småbarnsmamma så trött
  längtar sova sött
  i plagg av kvalitet
  det vore något det
  mitt i nattvaket känna sig fin
  när jag vyssar ungen min

 19. Svaret på frågan är: Band Bay och Fold Dusk.

  Jag passade på att kika runt lite mer bland deras produkter här idag. Och nu blev jag verkligen kär i det mesta:). Jag har aldrig haft varken sängkläder eller fina nattlinnen från Beach House tidigare. Så jag tycker att nu är det på tiden att jag också provar deras produkter ♥

  Håller tummarna!
  stor kram Carola

 20. Svar : Fold Dusk och Band Bay
  Jag hade velat vinna för att ha något mysigt och snyggt att packa ner i sjukhusväskan så att jag slipper sova i de hemska särkarna som landstinget har! Det finns inget som får en att känna sig sjukare än att ligga i sjukhussäng med sjukhussärk! Hade gett så mycket guldkant att ha något snyggt och bekvämt till de gånger jag blir inlagd. Då jag har aktiv MS och uselt immunförsvar händer det tyvärr mycket oftare än jag önskar.

 21. De ny färgerna heter Fold Dusk och Band Bay. Jag vill vinna en vit härlig pyjamas för att den helt enkelt är ursnygg och sälerligen superhärlig! Har egentligen ingen bättre anledning. Beach House har ju i regel väldigt bra och hög kvalitet så denna tävling talar till de flesta sovfantaster, som jag 🙂
  Kram!

 22. Vilken underbar tävling.
  Fold Dusk och Band Bay är årets nyheter på Beach House påslakan.
  Jag har hört att dessa Beach House nattlinnen ska vara väldigt sköna. Jag har haft svårt att sova ett tag nu, och med ett nytt och skönt nattlinne kanske jag får en bättre sömn.

  Följer dig sen länge på fb: Frida Bergner
  Delar tävlingen på fb: Frida Bergner

  Glad Påsk!

 23. Underbar tävling!
  Svar: Fold Dusk och Band Bay

  Åh, jag har länge drömt om att få lyxa till de med att få prova ett
  Beach House Company nattlinne eller pyjamas för de ser så mysiga och fina ut. Jag skulle bli lika glad för de blåa nattlinnet som för pyjamasen och skulle verkligen behöva uppdatera med något snyggt att sova i, så man känner sig lite extra fin både för sig själv och den man tycker om. 🙂

  Gillar redan din FB sida: Malin Gustafsson
  Delar tävlingen på FB

  Hoppas på tur.

 24. Band Bay och Fold dusk. Jag älskar att strosa omkring i nattlinne och har länge drömt om ett från Beach house. Men pengarna har inte räckt till. En vinst skulle göra mig jätteglad!

 25. Fold Dusk och Band Bay är nyheterna,

  jag vill vinna nattlinnet då jag är en riktig nattklädsmänniska älskar pyjamasar och nattlinnen och mina kompisar tycker det är väldigt konstigt och underlig då de alla sover näck- bläh svarar jag – vill inte dela säng (vid resor) med en nakenfis till kompis haha håller tummarna för detta fina nattlinne – gillat på fB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *