Tävling Vinn Sommarens Bikini Från Timarco

Dags för nästa födelsedagstävling och nu ska ni få chansen att vinna sommarens bikini från Timarco

Timarco är webshoparnas paradis för den som gillar fina bad och  underkläder med ett brett sortiment, vad sägs om nästan 400 bikini att välja på…

IMG_5984

I år blev det en röd Panos Emporio för mig.

Nu har du chansen att vinna din favorit bikini, för att vara med och tävla ska du:

1, Kika in hos Timarco här, länka till din favoritbikini i kommentarsfältet (den som du vill vinna)och motivera varför du ska vinna

2, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör du här och dela tävlingen på facebook.

Lycka till, tävlingen håller på tom den 21/4.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

36 Comments

 1. http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/abecita-alanya-bikini-wire-bra?colID=004

  Låter som denna skulle passa mig perfekt. Jag köpte en superfin baddräkt till ditt och Linas spaevent men nu när magen börjat växa och jag kommer vara hög gravid i sommar är baddräkt inte längre något alternativ. Sonen vill till badhuset men jag kommer helt enkelt inte i baddräkten och bikini som passar min byst är väldigt svårt att hitta. Så skulle vara jättekul att vinna detta, klart barnen ska få bada! 🙂

 2. Hej hej,

  Vilken fantastisk tävling och kul att få lära känna en ny hemsida. Denna kände jag otroligt nog inte till sedan tidigare! Genom åren har det varit mycket slit och släng bikinis som inte håller särskilt länge men jag älskar märket Panos Emporio, jag har haft en bikini från dem när jag var yngre och jag minns hur bra den satt och hur bra kvaliten var så det skulle vara kul att få vinna en från dem. Passar perfekt nu när man även ska bila längst kusten till Kroatien i sommar 😀

  Jag gillar på FB sedan tidigare i namnet Frida Engren och har även delat inlägget med mina vänner och dig taggad givetvis 😉

  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-jalos-b-c-cup?colID=617

  Håller nu tummarna för fullt och önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Hälsningar Frida

 3. glömde skriva varför jag vill vinna jo för att jag på grund av sjukdom och operation har svällt upp och gått upp i vikt så jag ser ut som en knubbsäl , men ändå vill bada såklart och då blir en baddräkt lite snällare mot figuren i stället för bikini och jag kan känna mig skapligt fin ändå 🙂
  Har delat tävlingen offentligt på fb också under mitt namn Christina Frisberg.

 4. Åh va mkt snyggt, jag går oftast runt i en stor sarong o döljer de mesta då jag har en sk muffinsmage… men tänkte om jag kunde slå både mig själv o min omgivning me häpnad o därmed också lite färg…Har oftast svart alltså …
  Den här skulle jag vilja chocka både mig själv o min man me..Den ser ju otroligt läcker ut, o alla säger att jag passar i färg så varför inte..

  Hoppas på tur o här e bikinin som jag isf kommer chocka många med i sommar…http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-hellas-4-d-cup-?colID=029 eller denna –
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-hellas-4-d-cup-?colID=029 Åh hoppas så på tur dels att jag får chocka min omgivning sen att få bära en riktig bikini för en gång´s skull…
  Ojoj håller tummarna hårt.. Hoppfull kram fr mig

 5. Åh vilken underbar tävling.
  Efter att ha fött barn och ammar så är kroppen inte densamma längre. Mina bröst är som bortblåsta och den enda bikini jag kan ha är trekantsbikini.
  Därför skulle jag önska mig en ny fin bikini, denna vore toppen men allt lekande och bus vi ska ha på stranden i sommar jag och min familj. Vi bor ju bara 900 meter från havet 🙂
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-mythos-11-triangle-top?colID=004

  Gillar och delar på FB, Tina Carlström

 6. Hmm… Jag använder aldrig bikini numera och vet faktiskt inte om man kan tävla om en baddräkt också…

 7. Vilken toppentävling! Jag har jättesvårt att hitta bikini pga en whiplash skada som jag har. Numera är de flesta bikinis såna som ska fästas eller knytas runt nacken vilket jag absolut inte kan ha även om de är väldigt snygga… Alternativt finns såna som ej har några band alls men då jag är i vattnet med barnen eller springer runt och leker med baren på stranden så känns det inte optimalt 😉 Så denna snygga men stilrena hittade jag som skulle vara toppen inför sommaren 🙂
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-mani-navy-a-c-cup?colID=775
  Håller tummarna!

 8. Har inte ägt en Panos bikini på många år.
  Sambon köpte en till mig på flygplats, för över 15 år sedan. Härligt varumärke med stil!
  Gillar å delar
  / Magdalena

 9. Sloggi badshorts (st 38) med matchande överdel (st.C42) hoppas jag på att vinna. Min rumpa är inte direkt fast längre (men jag jobbar på det) så dessa badshorts passar min kropp bäst just nu, och det är viktigt för mig att trivas i mina badkläder när jag är på stranden – för jag vill njuta av sol,bad och värme! (gillar på FB o har delat o skrivit att jag gjort det.
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/sloggi-swim-black-art-short?colID=055
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/sloggi-swim-black-art-ctow

 10. Hej Raring! Så mycket härligt ögongodis på den sidan. Tyvärr har jag svårt att hitta bikinis som matchar en väldigt oproportionerligt byggd (utrustad) kropp – stor byst, lite muffinsmage men ändå inte i paritet med boobsen och så ingen rumpa att tala om. Gillar inte mig själv i sommarutstyrsel, men hittade en baddräkt som jag gärna skulle vilja klä mig i:
  http://www.timarco.com/se/bad/baddr%C3%A4kter/panos-emporio-trento-a-c?colID=029
  Med motivering att det skulle vara fint att få känna sig lite tillfreds med sig själv på stranden. För en gångs skull.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/04/14/det-var-val-en-evigt-tur/

 11. Jag har ju ”dessvärre” haft turen redan att vinna en bikini från Timarco, för tre år sedan (Det skulle jag väl inte berättat kanske? 😉 ) Men den har jag nästan slitit ut nu, trots att jag är största badkrukan som finns! Har väl aldrig hänt 😉 Men sedan vi skaffade spa-badet så badas det ju en gång i veckan här hemma och då har den där bikinin nästan gjort sitt. Plus att jag tappat några kilo, så den sitter inte fullt lika bra… En ny snygg skulle ju vara på sin plats. Den här överdelen blev en favorit:
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-minoa-1-b-c-cup?colID=567
  tillsammans med denna underdel:
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-minoa-10-fold-down-brief?colID=567
  Hoppas på tur, kan man ju i alla fall 😉 =)
  Såklart gillar jag på FB, och delar inlägget på Wikers Livs FB-sida.
  Kram/Maria

 12. Hej! Är med 🙂

  Önskar mig denna fina: http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-jalos-bikini-pink?colID=233

  Efter två graviditeter, amning osv så är inte kroppen riktigt som den var förut, och brösten har tyvärr krympt en hel del så mina gamla bikinisar passar inte och några inköp till mamman står inte högst på listan i konkurrens med barnskor, regnkläder osv kan jag säga.. 😛 Det skulle därför kännas roligt att få en ny fin bikini som verkligen passar och som jag kan känna mig snygg och bekväm i nu när sommaren snart är här! Barnen (och jag med för den delen) älskar ju att bada så känns så trist att inte ”kunna” visa sig på stranden och på badhuset 🙂

  Gillat och delat inlägget (Matilda Pettersson).

  Kram Matilda

 13. http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-itea-7-d-cup?colID=566

  Nu har jag tränat i ca 2 år, och är så stolt över allt hårt arbete och många timmar som jag lagt ned på både gym och i stadens parker 🙂 Men det bästa av allt, jag hittade en helt ny livsstil som jag både älskar och framför allt, jag tar hand om mig för framtiden! 😉 Its a win/win! Så i år så vill jag bada och sola och bara njuta o känna mig stolt i ny, fin bikini! 🙂

 14. Åh, så snygg bikini i sailorstil som skulle passa helt perfekt i sommar och när jag ska utomlands. 🙂 Förra sommaren letade jag som en tok efter en bikini som både är snygg, bekväm och som har en bra passform på överdelen och denna med ankare är helt underbar och ser ut att vara den rätta! 🙂

  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/abecita-anchor-kanters-delight-soft?colID=940
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/abecita-anchor-maxibrief

  Gillar din sida och delar på FB: Malin Gustafsson

  Hoppas så på tur.

 15. glömde motivera såklart!
  Har precis gått ner 15 kg i vikt och är 5 kg från min målvikt, detta har gjort att boobsen har blivit litt mindre såklart! Ingenting i underklädesväg passar längre och inte heller badkläder för den delen, någon nytt skulle va häftigt!

 16. Det vore helt fantastiskt att vinna en ny bikini, då min gamla har gått sönder och jag faktiskt står utan nu till sommaren. Det innebär att jag nu snart måste bege mig på jakt efter en ny, och det är ganska jobbigt då det dels är otroligt svårt att finna någon i min storlek och dessutom till ett bra pris. Nackdelen när man har en större byst är ju tyvärr att man får betala desto mer, så att få chansen att vinna http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/miss-mary-multifunction-bikini-bra-e?colID=004 vore verkligen magiskt för mig som är ensamstående mamma och hellre skulle spara in någon krona till sommarens alla nöjen än att spendera pengarna på en bikini.

  Gillar din sida och har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 17. Jag skulle vilja vinna denna: http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/panos-emporio-mythos-1-push-up-top?colID=004

  Min motivation är nog helt enkelt att jag inte äger en endast bikinidel ;). Det har aldrig blivit av helt enkelt, jag är lite av en badkruka och har därför nöjt mig med att sola i bhn, men nu när jag siktar mot superkroppen till sommaren så vore ju en snygg bikini helt klart kul att ha.
  (Har även länkat tävlingen på min tävlingsblogg: nouw.com/gratisbloggen)

 18. Hej
  Gillat och delat på Facebook, Malin
  Svensk Björck

  Vilken perfekt tävling för mig!
  Har gått ner i vikt så min nuvarande bikini går absolut inte att använda. Då blir jag anklagad för att vara en blottare när jag kliver upp ur vattnet 😉

  Skulle vilja ha denna bikini bh:
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/abecita-breeze-kanters-soft-bra-474098?colID=055

  Samt dessa bikini trosor:
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/abecita-alanya-maxibrief-delight?colID=004

  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *