Ystad Saltsjöbad

När mamma , jag och lillebror skulle fira 110 år (65 + 45) fanns det ju bara ett ställe förstås att fira det på…..Ystad Saltsjöbad.

Ett ställe jag alltid återvänder till och aldrig tröttnar på, ett av Sveriges mysigaste Spa med sitt fantastiska läge på stranden, riktigt god mat och bra service.

IMG_6455

IMG_6416

Man kan bada i poolen, havet eller i inomhusbassängen, bubbelpoolen eller varma källor utomhus, valmöjligheterna är oändliga.

ysb beach

Badbart, nja men jag doppade halva kroppen ….

IMG_6415

Hotellet är också mycket handikappsvänligt med handikappsanpassade rum, gott om plats på restaurangen och personalen är väldigt hjälpsamma när man kommer med rullstolen.

IMG_6409

Vårt rum med gott om plats för mamma och stor handikappsanpassad toalett.

IMG_6411

Mamma älskar att vara här .

IMG_6414

IMG_6423

Att sen maten är helt fantastisk är pricken över i, det är få spa som har så god mat som Ystad Saltsjöbad, dom flesta spa/hotell brukar inte lägga krut på maten utan mest på spa avdelningen men här får du verkligen allt!

IMG_6440

Alltså den här utsikten, relaxrummet med havsutsikt är en favorit och här händer det att man slumrar till så rogivande.

IMG_6424

IMG_6474

Ett ställe att längta tillbaka till.

Såg att YSB har ett riktigt bra sommarerbjudande nu och är bra sugen på att åka dit i sommar igen.

Har ni varit på Ystad Saltsjöbad?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

 1. Gud va härligt !
  Jag har aldrig varit där, men skulle GÄRNA åka !
  Till helgen bär det dock av till ett annat spa för min del.
  Jag ska ta med Viggo och min mamma som fyller år idag på lite mys 🙂
  Kram

 2. Åh så mysigt och skönt för lilla mamsen. Måste vara härligt att få komma ut och vara någonstans där man blir bra omhändertagen. ♥

 3. Vilket underbart ställe! Dit vill jag komma någon gång. Tjusig du är! Som Anita Ekberg i la dolce vita! Fint av er barn att ta med er mamma! Guld värt!!

  Kram Anna

 4. Ja, ett par gånger men jag är inte alls lika nöjd. Visst är läget bra och rummen väldigt fina men servicen i restaurangen har varit usel båda gångerna. Dessutom är vinet oskäligt dyrt! Men som sagt, visst är det ändå ett härligt ställe…

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *