Världens gulligaste hundvalp har flyttat in

Största överaskningen igår var när E kom hem från skolan och lilla Saga låg i soffan och viftade på svansen.

Han trodde ju att hon skulle komma efter skolavslutningen!

IMG_6861

Lilla Saga visade sig vara helt rätt val för en familj med 3 grabbar, hon är aktiv, älskar att leka och viftar på svansen så fort hon ser nån av killarna.

IMG_6868

Oemotståndligt söt och familjens lilla kelgris.

Första natten gick bra när man fick sova på storebrors arm och bli klappad hela natten så kan man väl inte annat än sova som en stock ända till kl 6 då det var dags för morgontoaletten.

Ni som har hundar, gärna lite tips, vad ska vi tänka på, när ska vi anmäla oss till valpkurs etc?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

 1. Men guuuuuud så söt!! Grattis!!

  Jag skulle nog anmäla mig ganska snart, börja kolla upp vilka som är bra i närheten av er. Kanske uppfödaren hade någon som hon rekommenderar för just er ras? Jag hade en bordercollie så jag fick på kurser hos brukshundsklubbar.
  Kram!!

 2. Åh, så ljuvlig hon är!

  Anmäl direkt! Det kan vara kö till valpkurserna nu på försommaren.

  Lycka till med Saga!

 3. OMG så söt den lilla valpisen är ♥ Klart att killarna skall ha en liten vovve. Det är så bra att växa upp med djur. Barnen lär sig empati och lär sig att ta ansvar. En hund skall skötas. Det är toppen bra!

  Stoooor kram

 4. Men guuuud så söt!!!! Ja, sonen också, förstås! 😉
  Kan vara bra att kolla upp när det är startdatum för valpkurser, vi missade det med vår stora vovve. Hör av er till det stället ni tänkt gå på kurs hos, så kan de säkert rekommendera hur gammal Saga behöver vara och inte ”får” vara 😉
  Stort lycka till, djur i familjen, kanske speciellt vovvar, tillför så otroligt mycket! Även om de kanske inte alltid är ”bara supersöta” 😉
  Kram/Maria

 5. Vilken goding! När kommer ni och hälsar på oss på Presenterian? Kram och ha en bra dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *