Roxette

Utrustade med regnjackor och paraplyer begav vi oss till Sjöhistoriska, jag och min bror tillsammans med 13 000 andra Roxettefans.

Instagram media by dianasdrommar - Tack för en #magisk men blöt kväll på #sjöhistorisksmuseet #roxette2015 bästa bror @naje87 bästa födelsedagspresenten

Ett ihållande regn och blåst stoppade varken oss eller Roxette från att ha en underbar kväll full med nostalgi.

För en 70-talist som mig fanns det minnen till alla låtar……och det var visst fler som kunde varenda text för hela Sjöhistoriska gungade och det sjöngs med i varenda låt, underbart.

roxette

Stars min absoluta favoritlåt och bästa partylåten som håller än idag, får mig alltid i stämning.

För att inte tala om den här…..Joyride , alla som känner mig sen det glada 90-talet vet…..bästa, bästa förfest låten, gick på repeat natten lång i min lilla lägenhet på Södra Vägen i Kalmar….

Och när Marie sjöng It must have been love var inte ett öga torrt, vem har inte dansat tryckare till den?

Varenda hårstrå på kroppen stod rakt upp.

En underbar kväll full med nostalgi, underbara minnen,magiskt, vackert och vemodigt för det var nog sista turnen med Roxette.

Marie kändes skör och inte frisk, hon fick ledas in på scenen och placerades på en stol där hon satt hela konserten, som på en piedestal där hon väl förtjänar att sitta.

Hennes röst var magisk och hon har aldrig sjungit bättre.

Per Gessle däremot var som en duracellkanin på scenen och såg ut att vara sisådär 25, vad han än har tagit för ungdomsserum får han allt lov att dela med sig!

Vilken är en favoritlåt med Roxette?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jag vet inte vilken min favorit är men jag gillar verkligen deras musik. Tråkigt att Marie inte verkade frisk men det är väl sviterna efter hjärntumören…

    Kram

  2. Svårt att säga vilken låt som är bäst… jag ÄLSKAR verkligen Roxette, de levererar till max:))) ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *