Nespresso Limited Edition Tribute to Milano & Palermo

Nespresso lanserar varje år limiterade kaffeblandningar som brukar vara något alldeles extra och i år har dom verkligen lyckats, jag har fått en ny favorit!

Instagram media by dianasdrommar - Bra start på fredagen #friday #fredag #coffee #news #nespresso #nespressopalermo #nespressomilano #kaffe @nespressosverige

I år har Nespresso inspirerats av Italien och är det något land man kan göra gott kaffe så är det Italien.

Kaffeblandningarna är inspirerade av Milano och Palermo.

nespresso

Milano har en krämig och mild smak, rik på aromer av kola och serveras gärna som en Latte Macchiato och blev min favorit, gissa om jag ska bunkra upp denna för minst en Latte Macchiato Milano vill jag ha om dagen.

Visste du att i Milano dricker man gärna sitt kaffe på stående fot och man äter gärna panettone eller en croissant till sitt kaffe.

Palermo är kraftfull och intensiv och har inspirerats av sicilianska utomhusmarknader där kakao och kryddiga, peppriga dofter är i fokus, ett kaffe med lite sting i och gillades starkt av mannen här hemma.

I Palemo dricker man sitt kaffe som en social aktivitet och gärna en cannoli eller cassata som tillbehör.

Båda finns i butik från vecka 36 och kostar 4:80 styck.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *