Atelier Restylane

Ända sen jag var liten och nådde upp till mammas badrummskåp har jag varit fascinerad av allt som har med skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar att göra.

Jag har ju provat både Botox mot migränen som verkligen funkar och att jag sen får en slätare panna är ett extra plus och Restylane har jag provat både i läpparna som ger ett mjukt resultat och som skinbooster i ansiktet vilket ger en fantastisk lyster, nu börjar det bli dags att fylla på igen och ett ställe som jag har hört ska vara professionella är Atelier Restylane

Atelier Restylane är Galdermas egna showroom som  är en Trained Restylane Professional klinik där dom har erfarna behandlare som behandlar med både Restylane och Botulinumtoxin typ A.
Och det är det absolut viktigaste när du gör dessa behandlingar, att gå till en kunnig och professionell klinik.
Instagram media by dianasdrommar - Härliga #vår #våriluften #vårkänslor #sol #sun
Den här bilden är tagen precis efter skinboosters och läpparna fick sig ett lyft i mars , sen dess har jag inte gjort nåt så nu börjar jag bli sugen igen.
Restylane har kommit ut med Nya Restylane för läppar som jag är sugen på att prova, dom är särskilt anpassade för den känsliga läppvävnaden.
Har ni provat att göra fillers?
Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Är väldigt sugen på att prova ser med spänning fram emot vad du nu ska hitta på 🙂 kram Anna

  2. Inte testat men skulle nog behöva 🙂 Har gjort min operation på ögonen och det är väl det enda skönhets fixet jag kommer göra. Fina läppar på dig, det ska vara lagom mycket tycker jag, kram Suss

  3. Fillers har jag varit sugen på att pröva, men jag är alldeles för feg…men det är väl så, att om man börjar vill man aldrig sluta…sen vet man ju inte om man är allergisk mot diverse medel ?……men fillers skulle jag faktiskt vilja pröva, jag får väl klura lite, hihi…
    Trevlig helg!
    Bia

  4. Har testat och är fast, blir så fina resultat med Restylane och är det som håller bäst kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *