Hemmaspa Kroppskur Med Kerstin Florian

Att ta hand om sig själv är nog så viktigt för att man ska må bra, jag älskar ju att gå på spa och bli ompysslad men även att göra eget hemma spa.

Instagram media by dianasdrommar - Idag tipsar jag om hemma #spa med härliga produkter från #kerstinflorian @kerstinflorianswe #beauty #lyx #skönhet

Varje söndag brukar jag ta hand om mig själv lite extra och ladda upp inför veckan som kommer, även killarna tycker att det är mysigt.

Instagram media by dianasdrommar - #lazy #sunday med hemma #spa #kerstinflorian #aromatherapy @kerstinflorianswe #gingerbathoil #mineralwellnesssoak #calmmind

Dessa 3 produkter från Kerstin Florian är riktiga favoriter och får en att bli maximalt avslappnad, framför allt calm mind som jag verkligen rekommenderar om du har det stressigt.

  • Mineral Wellness Soak, 8 bad
  • Calm Mind, 15 ml
  • Ginger Bath & Body Oil, 100 ml

Tappa upp ett varmt bad och häll i det handskördade saltet som bl.a. är rik på magnesium, massera in ett par droppar Calm Mind i handflatorna och ta några djupa andetag. Låt de eteriska oljorna med lavendel, pepparmynta och kajeput bidra till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan. Känns skönt vid huvudvärk och anspänningar. Efter badet massera in kroppsoljan med ingefära och koriander som återfuktar och ger näring till huden. Ginger Bath & Body Oil fick för övrigt utmärkelsen bästa kroppsolja i Earth Day Beauty Award 2014 som ges av Healing Lifestyles & Spa.

Brukar ni göra hemmaspa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *