SJ Lanserar God Och Nyttig Mat

Den 4 november lanseras SJs nya matkoncept, med nytt sortiment i bistron. Genom en inriktning på svenska säsongsanpassade råvaror, ekologiska och KRAV-märkta produkter samt fisk och räkor från hållbara bestånd höjs kvalitén på maten ytterligare.

Lina och jag var på plats och smakade oss igenom alla nyheter.

Instagram media by dianasdrommar - Trevlig start hos på dagen hos @resmedsj #sj testat nya matkonceptet med @linizflygiz #food

SJ har ett starkt varumärke vad gäller hållbarhet, och arbetar hela tiden för att bli ännu bättre på hållbarhetsområdet. Den mat och dryck som serveras ombord är inget undantag. Ambitionen för det nya matkonceptet är att använda svenska säsongsanpassade råvaror, med en inriktning på ekologiska och KRAV-märkta produkter samt fisk och räkor från hållbara bestånd.

Instagram media by dianasdrommar - Trevlig start på dagen provar @resmedsj #sj nya matkoncept #food #mat #kravmärkt

Det nya utbudet i bistron bygger på små rätter och rätter som kan kombineras.. Utöver det finns också ett par varmrätter, några alternativ som är gluten- och laktosfria/vego samt ett smörgåssortiment med bla danska smörrebröd, riktigt goda. Fler färskvaror än tidigare, till exempel färskpressade juicer och smoothies och ett nytt spännande utbud av ekologiskt godis, choklad, snacks och grönsaker med dipp.

Och förstås en riktigt god frukost.

Instagram media by dianasdrommar - #sj @resmedsj nya matkoncept får högsta betyg av mig #nyttigt #kravmärkt och #fräscht

Nu behöver man aldrig mer fundera på vad man ska ta med sig att äta på tåget för här finns allt du vill ha och lite till.

T-Centralens take away restauranger kan lika väl slå igen för hädanefter tänker jag bara äta i SJ´s bistro.

Brukar ni äta på tåget ?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Jag åker ytterst sällan tåg men då blir det medhavd mat. Är tyvärr inte så imponerad av sådana här satsningar. Flyget hade en liknande men det blev ingen större skillnad. Fast när vi flög med Emirates då var det bra mat!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *