Shoppingtips I New York

Det finns så mycket att göra i New York, att shoppa loss är något man inte kan låta bli….utbudet är enormt, öppettiderna är långa och priserna är toppen, vilka fynd jag har gjort.

Och var hittar man bästa shoppingen då?

Här kommer mina bästa tips.

Börja på Century 21, det finns 2 stycken på Manhattan och den största och absolut bästa och mest organiserade är den som ligger Downtown precis vid World Trade Center.

Butiken är otroligt fräsch och har väldigt bra ordning. Vad sägs om 5 våningar fullproppade med designerkläder från alla de stora modehusen. Allt från Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ralph Lauren och många fler finns att hitta här, allt prydligt uppstaplat och välorganiserat.

Varje klädställning har en skylt där man tydligt ser vilket märke kläderna är ifrån, något som gör det lättare att sålla bort de märken som inte faller dig i smaken.

Här fyndade jag ordentligt och gick därifrån med tunga kassar fyndade kläder till killarna, Michael Kors klänning, underkläder, en pälsväst mm

Ett hett tips är att hänga på låset och vara där när dom öppnar då kan du göra dom allra bästa fynden.

Tidiga mornar var det, men det lönar sig både vad det gäller shopping och att hinna med allt det där man vill….

Shoppingtips nr 2 är Macys,  Macy’s vid West 34th St (Herald Square) är världens största varuhus, missa inte det.

Här finns allt och lite till och det bästa av allt är att dom alltid har rabatter och är du turist får du extra rabatt, missa inte att säga till om det.

Här spenderades många timmar…

Jag fyndade till kidsen Tommy Hilfiger jacka, Ralph Lauren skjortor till alla 3, Hilfiger underkläder mm för under 100 dollar.

Och shoppingtips nummer 3 är Woodbury Premium Outlets

Hit tar du dig med buss på 1 timme och ett hett tips är att ta första bussen så att du kommer med, bussen blir full snabbt och då måste du vänta 1,5 timme till nästa, detsamma gäller när du ska hem därifrån, var ute i god tid och ställ dig först i kön så att du kommer med bussen.

Över 220 märkesbutiker, ordning och reda i butikerna och lätt att se vad som finns.

Här hittar du märken som Michael Kors, Tommy Holfiger, Calvin Klein, Yankee Candle,  Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé och Balenciaga , ja allt du kan tänka dig och lite till…

Rabatterna  varierar från 25 till 65 procent på det vanliga priset

Många fina fynd kan du göra här, jag fyndade bla en Michael Kors väska, Yankee Candle ljus för 5 dollar styck, Skjorta från Hilfiger för 30 dollar och mycket mer.

Boka din bussbiljett online och skriv ut hemma, absolut smidigast.

Sen får du förstås inte missa Fifth Avenue.

Instagram media by dianasdrommar - #shopping #shoppingtips på bloggen idag #dianasdrömmar.se #newyork #newyorkcity #usa #fifthavenue #macys #century21stores #woodburycommonpremiumoutlets #fashion #fynd #mode

Fina gatan som ni säkert har sett från Sex in the city, här finns alla fina märken, jag shoppade förstås på Abercrombie and Fitch och Hollister.

Ett annat tips är att shoppar du kläder och skor för under 110 dollar slipper du momsen, vilket innebär ännu mer pengar att tjäna :).

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. åhh, jag hade förmodligen shoppat ihjäl mig !
    Gud va jag vill åka till new york !!
    ( dock lutar det åt andra sidan och los angeles för vår del nästa sommar )
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *