Tävling Vinn En övernattning För 2 På Selma Spa

Första Advent och dags för min första fina upplevelsetävling,  upplevelser är ju som ni vet det allra bästa jag vet och att gå på spa, jag älskar  även att ge bort upplevelser i present, det allra bästa man kan ge bort enligt mig.

Ni vet ju att jag var på Selma Spa i Sunne i veckan, ett alldeles, alldeles underbart ställe.

Instagram media by dianasdrommar - Så mysigt #spa @selmaspa.se #selmaspa #spa #relax #thequeenofspa

 Och nu tänkte jag att en av er skulle få möjlighet att åka hit….

Instagram media by dianasdrommar - Är ni sugna på att åka till detta fantastiska ställe @selmaspa.se #selmaspa #spa #relax ? Missa då inte att kika in på bloggen på söndag #www.dianasdrömmar.se för då har ni chansen att vinna en vistelse här i samarbete med #valioselection @valiosverige #valio

Tävlingen sponsras av Valio Selection – för en paus i vardagen. Valio Selection-serien är mellanmålsbägare och finns i två varianter av proteinrik kvarg och två varianter av härligt krämig grekisk yoghurt. Dessa är till för att avnjutas precis där du befinner dig just nu eller som en räddare i nöden när hungern sätter in. Valio Selection kvarg finns i smakerna jordgubb & rabarber och äpple & päron. Valio Selection grekisk yoghurt finns i smakerna hallon & granatäpple och äpple & kanel.

Har ni inte testat dessa måste ni göra det, mitt favorit mellanmål numera.

Instagram media by dianasdrommar - Mums nyheter från #valio #valioselection #jordgubbrabarber #äpplepäron #grekiskyoughurt får bli dagens #lunch

Det ni kan vinna är en övernattning på Selma SPA med boende i dubbelrum samt spa-entré för 2 personer. Vinnaren får även hem en korg med mumsiga produkter från Valio och spa-produkter (se bild ovan) samt ett presentkort på övernattning och entré giltig till 31:a april 2016.

Hur lyxigt är inte det?

För att ha chansen att bli lycklig vinnare till den här lyxiga vinsten (jag är så avis) ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook det gör ni här och dela tävlingen där synligt.

Extra plus om du lånar/kopierar min tävlingsbildbild på instagram och delar tävlingen där 🙂 och taggar @dianasdrommar

2, Berätta vilken  er favoritprodukt från Valio, är

och motivera varför just du ska vinna och berätta vem du ska ta med dig.

Tävlingen håller på tom nästa sön den 6/12 då nästa uberlyxiga tävling dyker upp.

Lycka till och ha en mysig 1:a advent.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

50 Comments

 1. Valio yoghurt mango är min favorit. Jag skulle vilja åka på spa med min dotter så vi fick lite kvalitetstid tillsammans utan en massa måsten.

 2. Åh, vilken fin tävling 🙂 Valio vanilj är min favorit och jag skulle ta med maken på spa, han behöver koppla av lite.Delar på FB kram Mia

 3. min favorit är Valia selection grekisk yoghurt med äpple/kanel och jag vet ärligt talat inte hur många jag har ätit sedan jag upptäckte dem !?
  Eftersom jag inte ätit godis/sötsaker på 3 v idag ( hurra för det ) så har dessa och bananer varit min räddning på jobbet när suget fallit på.
  Och jag har ju dessutom fördelen att ha kylskåp bak i bilen så jag kan åka runt med ett eget litet ”lager” 😉

  Selma SPA – en riktig oas bara ett ”stenkast” härifrån.
  Jag åker OFTA förbi, men har bara varit där någon gång för många år sedan.
  Om jag har turen på min sida så vill jag bjuda med min lilla syster Camilla till sagolika sunne. Hon blev mamma i augusti och har sedan dess haft världens sötaste dygnet-runt-Sidekick i form av lilla ella.
  Men eftersom hon börjat äta mat från flaska nu så skulle jag vilja röva bort min syster på ett mysigt dygn.
  Det kan hon verkligen behöva !

  Delar på Fb – Michaela Ambjörnsson och håller tummarna för tur 🙂

  Kram och trevlig första advent finis !!

 4. Åhh jag vill jättegärna vara med. En favorit är turkisk yoghurt med smak av hallon och granatäpple.

  Gillat och delat på Facebook (veronica Hedlund)

  Skulle vilja så jag kan ta mef gubben och vi skulle försöka hitta tillbaka till varandra. Har varit en riktigt tuff tid ett tag nu. Så håller tummarna stenhårt

  Kram veronica

 5. Vilket underbart smoothierecept!
  Jag som är laktosintolerant älskar deras stora utbud av laktosfria produkter!

  Skulle ta med mig min fantastiska lillasyster!

  Önskar dig en fab första advent Diana!

  Kram Jenny

 6. Underbara tanke att få åka till detta paradis på jorden och bara vara om så endast för någon dag , ett avbrott från ett hus som är heeelt upp och ner med flyttkartonger och nytt arbete som visserligen är superkul men ändå ju suger otroligt mycket energi, jag skulle ta med min yngsta dotter som är sisten som bor kvar hemma vilket ju också snart är ett minne blott, henne skulle jag ta med och vi skulle njuta och mysa tillsammans , min fina lilla tösabit och jag. <3
  Här hemma finns alltid Valio Vanilj yoghurt i kylen för det är en superbra bas till både frulle och till Smootie som vi dricker efter våra träningsrundor det är både nyttigt och känns underbart att veta att man ska unna sig detta goda efter man kramat sista svettdroppen ur kroppen och när mjölksyran biter i musklerna så tänker man på det som väntar och då tar man i lite till 🙂 vi blandar gärna med banan, och frusna hallon och blåbär då blir det som en milkshake åååhh så jädrans gott 🙂
  Har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn och gillar din fb sida sedan länge såklart 🙂
  Adventskramar 🙂 <3

 7. Gillar och delar 🙂

  Min favorit är den naturella yoghurten!

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha en spahelg med min mamma. Inga barn att ta hand om, bara lugn och ro och umgänge med min mamma. Hon närmar sig 70 år och man vet inte hur länge till man får ha sina föräldrar i livet. Det finns så mycket jag vet så lite om. Om hennes barndom och första år i Ungern, familjens flykt hit, första åren och uppväxten här, mötet med min pappa, mina första år etc etc. Sen ställer mamma alltid upp för mig och min familj när vi behöver hjälp, utan att kräva något i gengäld. Nu vill jag ge tillbaka !

 8. När min äldsta var liten fanns det ettvväldigt smalt sortiment på laktosfritt! Men jag älskar verkligen Valio, det finns ju ALLT! Grädde, Keso, yoghurt mm. Men min stora favorit är ändå Emmental osten, det är så gott att kunna baka pizza, paj och äta mackor med ost!
  Jag hade tagit med mig min sambo, han fyllde 30 förra året och vår resa blev inställd för att jag hamnade på sjukhus. Farmor önskar så att få passa barnen så det hade ju blivit en bra julklapp till henne med 😉

 9. Valio yoghurt vanilj är det enda som duger här hemma. Laktosfri. Mums mums.
  Jag skulle behöva en stund på spa nu. Jag är sjuk. Kroppen lider och minnet blir allt sämre. Idag så illa att jag glömde var vi ställt bilen och väntade 20 min på att sambon skulle sakna mig o hämta mig där jag stod utanför entrén till butiken. För jag hade glömt mobil hemma.
  Det har varit för många begravningar nu.och sjukdomar. Jag sa till sambon jag behöver semester.
  Önskar jag skulle vinna!
  Delar på Facebook.
  Kram

 10. Gillar och delar i namn linnea Möller.
  Mjölken såklart så jag får mitt morgonkaffe.

  Skulle vilja vinna för att ta med en underbar man jag träffat. Levt flera år med psykisk misshandel och har nu träffat en man som bara är underbar. Efter alla år av att ha blivit nedtryckt har jag nu svårt att visa känslor så att få ta med honom på detta vore så bra..

 11. Valio dessertost vitlök är vansinnigt god!
  Skulle ta med älskade maken sen snart 24 år. Massa SPA och mys med varandra vi då får!

 12. Åh vilken otrolig drömvinst.
  Jag och maken firar 10 år tillsammans i februari och vad skulle vara bättre att överraska med än något mysigt att göra tillsammans. Speciellt eftersom maken aldrig varit på spa!
  Ett otroligt dygn minst sagt på ett otroligt vackert spa!

  Min favoritprodukt är faktiskt den grekiska yoghurten med hallon och granatäpple. Den är mums verkligen!

 13. Eftersom jag älskar allt med kanel är min självklara favorit förstås Valio Selection grekisk youghurt äpple & kanel!
  Jag och min väninna Michaela firar 30 årig vänskap nästa år, så henne skulle jag gärna överraska med en bästa-väninne-helg!

 14. Valio yoghurt vanilj är min favorit, supergod och passar hela familjen!
  Jag gillar din sida på FB och har delat tävlingen.
  Det vore helt underbart att vinna och få överraska mannen i mitt liv sedan 27 år tillbaka. Vi är båda värda lite mys och ”ta hand om sig själv och varandra”- tid. Å vad det skulle vara härligt!!!

 15. Åh vilken tävling!!
  Valio selection grekisk youghurt hallon &granatäpple är bara så god och en ny favorit här hemma?
  Sambon älskar Värmland och sist vi körde där förbi spaet sa han att dit skulle man åka på bröllopsresa.Vinner jag åker sambon med och ett frieri blir det då från mig ❤

 16. ÅH- WOW vilken generös tävling…

  Jag har ALDRIG varit på Spa nånsinn – det skulle vara ljuvligt, tänk de jag bara sett på bilder, strosa runt i morgonrock med badtofflor och njuta, det skulle jag bli galet överlycklig för…
  Valio har jag bara provat i Yougurt visste inte att det hade så mkt, så att få vinna lite av Valio´s värld vore ju också härligt…

  Jag delar på facebook och instagram, och håller alla tummar jag har/ kramar från mig Fru Blom

 17. Skulle ge bort den till min mamma som behöver en paus från att ta hand om min alzheimersjuka pappa. Hon skulle få ta med sin syster som bor 30 mil ifrån henne som är i samma situation. De behöver varandra. ❤️

 18. Gillar och har delat tävlingen på facebook som Daphne Alice.
  Vali vanilj med smak av sommarbär är min favorit, tar mig tillbaka till värmen när det känns altl för grått och trisst!
  Jag skulle ta med min mamma eftersom hon alltid är helt slutkörd på grund av sitt jobb. Jag skulle så gärna vilja ge henne något riktigt underbart tillbaka för att hon alltid finns där för mig, oavsett hur sliten och trött hon känner sig <3

 19. Alltså, drömvinsten!
  Min favorit produkt är: laktosfri creme cheese vitlök, eftersom jag nyligen blivit laktosintollerant så använder jag Valio väldigt flitigt, bästa märket enligt mig. Det här med spa är verkligen det bästa, jag skulle vilja ta med min man vi lever ett hektiskt vardagsliv (som så många andra) med matlagning, barnensvträningar och matcher som brukar bli sex dagar i veckan där i mellan ska man försöka få in lite romantik också. På Selma ser jag framför mig att vi skulle kunna ligga i flera timmar och bara prata ikapp oss, vore fantastiskt!..

 20. Vilken underbar tävling. Jag och min man har pratat om att åka på spa, vore inte helt fel att vinna detta och överraska honom med i julklapp. Vi behöver verkligen lite avkoppling från våra barn, är så sällan vi gör något bara vi, nästan alltid är något barn i släptåg.

  Jag gillar din sida på FB, Anna Karlsson och har delat på Facebook (taggade Dianas drömmar).

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/29/selma-spa-612/

  Min favorit hos Valio är: Kefir… det är nostalgi för mig

 21. Valio vanilj original är min favorit. Mångsidig och går att få nyttigare med kvarg, eller pimpa med bär och krossade pepparkakor om man är sugen på nåt sött. Vilket jag är lite för ofta, haha…

  Skulle ta med min make som jag längtar efter att få umgås lite med bara vi. Jobbar lite för mycket båda två och däremellan är det aktiviteter för barnen, diskberg och storhandling som gäller. Spa, god mat, smartphoneförbud och tid utan barn som bråkar med varandra vore grymt!

  Gillar och delar på Facebook i mitt namn. Tack för en fin och inspirerande blogg!

 22. Valios goda kvarger är mina favoriter. Perfekta efter träningen och som mellanmål på stressiga dagar!

  Jag vill ta med mig min pojkvän på en härlig spaweekend efter ett riktigt tufft år. Med bara några hp kvar gick han in i väggen. Han var totalt utbränd och jag for med ilfart till hand plugg i Holland för att hämta hem honom. Det har varit ett år fullt av rehabilitering, terapi och träning för att bygga upp både självförtroende och kroppen som la av i stressen. Nu är han på väg tillbaka igen. Full av vilja att påbörja projekt och ta sig an vardagen. Han är den starkaste jag någonsin mött och mycket väl förtjänt en härlig spavistelse!

 23. Valio Vanilj har vi alltid hemma i kylen för den yoghurten passar till så mycket -vardag, bak, smoothies och dessert. Valio Selection grekisk yoghurt äpple & kanel är en ny favorit för mig = )

  Vill gärna vinna ett spa-paket
  Avkoppling, glädje, få äta som en gourmet
  uppfriskning och avkoppling på en gång
  Unna sig sinnesfrid lång
  det vore en härlig chans
  till glädje och romans
  Tänk att få övernattning på hotell
  att vinna vore en höjdarskräll
  Åter få vara oss själva, inte bara föräldrar för en stund
  medan barnen hos Mormor får en blund
  Återigen få känna sig som sig själv och glad en kväll
  med en härligt vistelse på Selma Spa-hotell
  det vore den största behållningen
  vila och på tankarna få ordning igen
  och vi fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara
  Låta vinst lysa upp i jämngrå tristess
  något att längta efter övernattning med finess
  kanske blir det årets bästa känsla
  om vi får vistas på detta underbara spa
  jisses vi kommer bli som nya vi såklart
  det vore alldeles himla underbart

 24. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här fantastiska vinsten. Det vore underbart att få komma i väg och rå om sig själv lite, då det är något som sker allt för sällan i vardagen som ensamstående mamma, och med mig skulle jag nog bjuda min nya pojkvän (vi har inte gått ut offentligt än). Det hade varit mysigt att komma i väg bara han och jag, och jag vet sedan tidigare att han faktiskt konstigt nog pratade om att åka på SPA för några år sedan (vi har alltså varit vänner i många år). Det var något jag minns att jag reagerade lite över, då det var första gången jag faktiskt hörde en kille prata om SPA och att det vore skönt att åka i väg på.

  Har givetvis gillat och delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  När det kommer till Valio är favoritprodukten absolut deras yoghurt, de finns så många goda och härliga smaker, och vi äter det här hemma regelbundet. Det är svårt att välja en enda favorit men Valio Vanilj Yoghurt passar alla tillfällen och är lika god som den är som tillsammans med färska bär.

  Kram Sanna

 25. Jag är givetvis med och tävlar. Med bebis i magen och 2 vildingar i tweenie-ålder hemma vore ett SPA-besök med maken drömmen. Egentid deluxe innan bebisens ankomst i vår och hur skönt vore det inte att avlasta kroppen lite nu när magen börjar bli tyngre och tyngre för varje vecka som går!

  Favoritprodukten då. Jo, Valios laktosfria yoghurtar är grymma, särskilt den med smaken av Sommarbär. Det slinker ner ett antal liter (!) per vecka!

 26. Jag har varit vän med Malin i många år och vi har aldrig rest bort någon gång, vi ägnar oss hemma åt massage och masker för bli fina. Det vore som en dröm att få bjuda med henne på detta, And try out the good life!

  Jag driver även en blogg om vardagslyx och jag tror att detta skulle kunna bidra till spännande läsning för mina läsare 🙂

 27. Valio kvarg med jordgubb och mango är min favorit, så mumsig! 🙂

  Åh, så lyxigt det hade varit att få åka iväg på spa och bara må gott och ha det bra, stressa ner och bara njuta, det är precis vad vi behöver göra, rå om varandra och ha en mysig dag tillsammans. Det skulle vara en perfekt julklapp att få överraska älsklingen med och på julafton firar vi 1/½ så det skulle vara toppen att kunna fira på spa, så nu håller vi tummar och tår att vi en lyxig klapp av tomten får. 🙂

  Gillar på Fb och delar tävlingen där som Malin Gustafsson
  https://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169

  Följer och delar på Instagram som frozenvanilla_

 28. Jag har varit vän med Malin i många år och vi har aldrig rest bort någon gång, vi ägnar oss hemma åt massage och masker för bli fina. Det vore som en dröm att få bjuda med henne på detta, And try out the good life!

  Jag driver även en blogg om vardagslyx och jag tror att detta skulle kunna bidra till spännande läsning för mina läsare 🙂

  Min favoritprodukt är: Valio Mellanmålskvarg
  Jordgubb & Rabarber!

 29. Sen jag såg dina bilder på instagram efter ditt besök så har jag drömt om att åka dit, ser helt underbart ut!
  Skulle gärna bjuda med en av mina bästa vänner och barndomskompis som förtjänar lite extra lyx efter en höst som krävde mycket energi då hon flyttat.
  Lite extra mammalyx helt enkelt 🙂
  Inte ofta man hinner sitta ned och prata då barnen alltid är med när vi ses.

  Har en stor favorit hos Valio, deras laktosfria hallonyoghurt. Så god!

  Gillar och delar på FB (Jeanette Santesson)

 30. Hej!
  Vilken fantastisk tävling. Har alltid haft en dröm att få åka just till Selma spa någon gång i mitt liv och vad passar inte bättre än att ha chansen att vinna denna fantastiska upplevelse.
  Jag vill vinna denna fina tävling för att kunna överraska min fantastiska vän och arbetskompis som har det fruktansvärt jobbigt i sitt liv då hennes älskade mamma har obotlig cancer. Hon kämpar och kämpar för att kunna hjälpa sin fina mamma. Tycker hon är värd att få följa med på denna fantastiska upplevelse som ett avbrott. När det gäller favorit produkter från valio så älskar jag deras mellanmjölk 🙂
  Jag har gillat och delat på din Facebook sida och på insagram.
  Stor varm kram
  Maria <3

 31. Åh vilken fin tävling , gillar och delar , skulle ta med min bästa vän dom är i behov av avkoppling efter massa tråkigheter kram Mia

 32. Gillar bäst Valio vanilj, men använder även deras smör när jag bakar.

  Åh vad jag skulle bli lycklig om jag fick åka iväg och bara vara. Det var oerhört länge sedan jag hade tid att vila. Just nu går livet i 180 och jag hinner inte med. Jag skulle ta med en vän som är i samma behov av att få vara kvinna och ta det lugnt.

 33. Valio mango yoghurt äter jag mer än gärna.
  Jag skulle helst av allt vilja ta med mig min mamma, men tyvärr tror jag inte hon orkar det just nu. Så jag skulle välja gubben min så vi får lite välbehövlig tid tillsammans. Det är vi inte bortskämda med. Delar på instagram.
  Kram

 34. Jag är med! Gillar och delar på Facebook under namnet Therese Babustyle Berglund (tidigare hette jag Liil Babustyle på Facebook). Jag känner mig ganska dålig till mods när jag svarar på frågan, för helt ärligt har jag aldrig testat något från Valios sortiment. Jag vet egentligen inte varför, antagligen har jag inte lagt märke till det då jag kör på allt vanliga jag och familjen köper. Men såg produkterna och de verkade ha massa gott så ska ta och handla hem lite från Valio när jag storhandlar!

  Jag vill vinna för att jag vill ta med mig min bästa vän dit. Vi har aldrig gått på spa, aldrig gjort naglarna, aldrig övernattat någonstans. Vi har inte gjort någonting tillsammans i princip och vi har känt varandra i 16 år. Vi bor i Karlstad och har många gånger velat boka in något på Selma Spa (har hört sååå mycket bra om det!) men på grund av att vi båda är arbetslösa och priserna är rätt höga så har vi tyvärr inte kunnat åka på det.

  Min vän förtjänar verkligen något sånt här. Hon har stått stark i 2 år fast allt, precis allt, har gått emot henne. Hon har kämpat så himla mycket och ja, hon förtjänar verkligen det här. Så jag skulle vilja bjuda med henne på Selma Spa, och bara bry oss om varandra och släppa allting annat. Då är en sak avklarad på våran to-do-list tillsammans.

  Tack för en sån himla underbar tävling!

 35. Min favvo från Valio är laktosfri färskost naturell. Mums att laga goda efterrättskakor, muffinstopping och även goda dippröror med!
  Jag skulle ta med mig min ´bästa kompis från barndomen, som jag träffar alldeles för sällan nuförtiden när vi vuxit upp. Det skulle vara en riktigt lyxig julklapp till oss båda!

 36. Jag är en stor yoghurtentusiast och min absoluta favorityoghurt är Valios vaniljyoghurt med hallon, den äter jag varje dag och har gjort det ända sedan jag smakade den för första gången. Den är helt enkelt den perfekta yoghurten då den är krämig och har frisk smak av hallon och len vanilj.

  Jag skulle vilja vinna denna spa-upplevelse så att jag kan bjuda min man på en härligt avkopplande spa-weekend. Han ställer alltid upp för mig och ger mig fina presenter, men då jag är arbetssökande kan jag tyvärr inte ge så mycket tillbaka… Därför vore det så roligt att kunna ge honom en riktigt fin present nu lagom till jul så jag får ge någonting tillbaka och för att visa hur mycket jag uppskattar honom!

  Gillar och delar på facebook

 37. Min absoluta Valiofavorit är den laktosfria cottage cheesen. Överlag gillar jag det fina sortimentet av laktosfritt. Till Selma Spa tar jag med min sambo. Vi har haft en tuff höst och behöver komma ifrån lite: bli ompysslade och få lite distans.

 38. Min favorit av valio är vanilj yoghurt.

  motivering
  vill vila ut och hämta kraft.
  detta året vi inte mycket sömn haft.
  med mig ska sambon få åka.
  här ges tillfälle till både mys och att språka.
  för snart ett år sen blev vi mor och far.
  sen dess vi missunnat varandra har.
  en natt på Selma spa skulle passa oss två.
  hjälp oss att tid för att umgås få.

 39. Bara älskar Selma Spa. . . det är tyvärr lite långt att åka, så det blir långt mellan gångerna. Det känns som jag knäar inför kommande år. Har varit en tuff höst med alldeles för många måsten. Min kropp strejkar. Behöver både vila, spa- och skönhetsbehandlingar. . . Kram

 40. Underbar tävling som alltid när det gäller dig! Min favoritprodukt från Valio är Krämig och vild bärfröjd yoghurt som får mina smaklökar att dansa loss.
  jag skulle bjuda med min mamma som efter en tuff tid skulle behöva komma iväg o få en stunds vila för kropp och sinne, och även för mig själv efter att ha kämpat mot ångest under hela året vilket gjort att jag tvingats ge upp mycket även som jag älskar, men min mamma har under tiden alltid funnits där och stöttat mig och trott på mig, även när jag bara velat ge upp. Därför vore de så roligt att få skämma bort henne litegrann som ett tack för det gångna året.

  Jag gillar dig sedan många år tillbaka och har delat inlägget också 🙂 Desirée Andersson heter jag där. Kram!

 41. Gillar o delar på fb. Jag har totalt snöat in på Valio grekisk yoghurt/kvarg hallon granatäpple. Vill åka med maken på spa. Är trött o fruktansvärt sliten efter ett tungt år med mycket sorg o bekymmer på alla plan. Att få rensa kropp och själ på spa hade varit ett grymt sätt att starta 2016 på och hoppas på ett bättre o lyckligare år

 42. Har gillat och delat och jag följer nu dig på Instagram och kommer att dela bilden där. Min gubbe skulle jag bjuda med mig och vi skulle fira att vi båda fyllt 70 år i år, vi har inte gratulerat varandra på något vis så denna vinst skulle passa perfekt. Dessutom älskar vi att mysa på SPA.

 43. Glömde säga att jag älskar Valio grekisk Youghurt, jag är ju ett fans av både Valio och Grekland.

 44. Vore underbart mysigt att få ge denna gåva till min fru, vi firar ju vår bröllopsdag den 19 december och då har vi varit gifta i 34 år och vi har varit tillsammans i snart 43 år. Jag har gillat och delat på facebook men jag har inget instagram, min fru har delat där. Precis som min fru gillar jag Grekisk Youghurt, varje morgon går längtande tankar till detta land. Hoppas nu på tur.Till er alla God Jul.

 45. Jag älskar valios röda laktosfria mjölk.
  Gillar dig på Fb och följer dig på insta samt delat bild där också.
  Motivering:
  En gnista av hopp är tänt,
  för vatten är mitt rätta element,
  en dag på Selma SPA vore bästa present.
  Ligger hellre i en bubbelpool och slappar,
  istället för att springa på stan och köpa julklappar,
  för det gör jag på annat sätt,
  både snabbt och lätt.
  Jag tar med min syster som tycker om det mesta livet har att ge,
  hade gärna unnat henne lite livskvalité.
  Mvh Petra ❤️

 46. Men wow vilken tävling Diana!:) Jag skulle SÅ gärna åka till Selma SPA och ta med mig en fin vän, för att helt enkelt hämta andan. Mitt år startade inte bra med min jobbiga separation och jag är inte riktigt på banan än. Drömmer om SPA som det blivit alldeles för dåligt med under året och just Selmas har jag fått flera rekommendationer att åka till av flera vänner som varit där;)
  Bubbla, ligga i poolen och bara få vara i en underbar miljö…kan man ha det bättre?:)
  Av Valios produkter så har jag min kära sommarbär som tro det eller ej alltid finns i vår kyl!:) Den är SÅ god och minner mig om sommaren! Har på senare tid förälskat mig även i Valio Grekisk yoghurt hallon & granatäpple! Himmelskt god och frisk! Håller alla mina adventstummar nu för denna fina tävling.

  Stor kram till dig och en önskan om en skön 2a advent!
  Adela

 47. Vår absoluta favorit av valio är helt klart den vanliga vaniljyougurten. Den äter hela familjen och njuter! ?

  Motivering till varför jag ska vinna Selma-upplevelsen, är att det skulle vara fantastiskt att få komma tillbaka till mina hemtrakter. Är ju ytterst sällan hemma i Värmland längre. Och efter tuffa år med värk, så skulle jag nog njuta mer än någonsin. Skulle ta med mig min lilla mamma faktiskt, som blev lämnad av pappa som tog allt för henne… Hon är världens finaste människa och är värd att bli lite ompysslad?

 48. Jag gillar Valio vanilj bäst, passar liksom att äta när som helst 🙂 Jag vill åka med min sambo, vi firar snart 14 år ihop men har så lite lyxig egentid ihop. Med tre barn, jobb och träningar så försvinner dagarna snabbt. Hoppas få överraska honom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *