Jag har en favorit sill som jag alltid vill ha på julbordet– Wasabisill.
Gillar ni sill med lite sting i då ska ni absolut testa denna .
WASABISILL
1 burk löksill (à ca 500 g)
3 msk grovhackad persilja
1 1/2 dl crème fraiche
1 msk wasabi på tub
1 1/2 tsk färskpressad citronjuice
Häll av sillen i en sil.
Mixa persiljan med 1⁄2 dl av crème fraichen (för 6 portioner) med stavmixer.
Rör ihop detta med resterande crème fraiche, wasabi och citronjuice.
Blanda ner sillen med lök och kryddor.
Ställ i kylen fram till servering.
Vilken är er favorit sill?
Kram Diana
Mums, det lät ju gott! Jag gillar wasabi, så det borde vara gott i alla fall 😉
Jag är lite ”sill-lover” och har många som jag gillar, vet inte vilken som är favorit? Men klassisk inlagd är ju det bästa ibland 😉
Kram/maria
Måste provas
Mums vad gott! Jag gillar mest sill med ”klar” inläggning. Men en storfavorit är liknande din, senap och pepparrotssill. Pepparrot är ju som wasabi, och färskriven är finfint. Man ksn googla på olika recept. Kram!
Jag gillar ju inte sill! Men lät som något för maken 🙂 ha en fin Dag! Kramar
Är ju en sann fiskälskare annars men sill….nope!
Kram Mia
http://happyvardag.se/2015/12/22/downshifting-x-mas-de-luxe/
Tack för tipset, denna ska jag göra imorgon. Kram