Julklappsåtervinningen

Fick du en julklapp som du inte vill ha eller behöver? Enligt en undersökning från YouGov är det faktiskt hela 80% av svenskarna som fått oönskade julklappar i år – många av dessa julklappar slängs, returneras eller blir liggande. Men det finns ett bättre sätt – som dessutom kan skapa julglädje för andra. För långt ifrån alla fick några julklappar i år. En del firade jul ensamma och andra saknade helt enkelt pengar att köpa klappar för. Varför inte se till att så att dina  oönskade klappar ger dem en god start på det nya året?

Då är Julklappsåtervinningen något för dig! På initiativ av UPS genomför nu JMW Kommunikation Julklappsåtervinningen i syfte att samla in oönskade julklappar till Stadsmissionen, som ser till att de skänker glädje åt någon annan.

Plats:
UPS kommer att parkera en budbil på Medborgarplatsen i Stockholm lördagen den 9 januari mellan 12.00 och 15.00, där oönskade julklappar kan lämnas in.

Mycket bra initiativ tycker jag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Håller med…ett jättebra initiativ ;))…vi gav bara dottern julklappar (ett par st bara), är inte för julklappar överhuvudtaget;)……..nu laddar vi för Nyårsafton…yes.! Fest och glamour ;))
    Kram bia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *